Στην ΑΘήνα Πάρης και Παρίς!

05.07.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στην Αθήνα, βρίσκονται η Πάρις Χίλτον και ο Πάρης Κασιδόκωστας και τα ντόπια παπαράτσι είναι σε πλήρη κινητοποίηση
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στην Αθήνα, βρίσκονται η Πάρις Χίλτον και ο Πάρης Κασιδόκωστας και τα ντόπια παπαράτσι είναι σε πλήρη κινητοποίηση, προκειμένου να απαθανατίσουν το ζευγάρι. Ήδη, οι πρώτες φωτογραφίες κυκλοφορούν και δείχνουν τους δύο νέους μαζί με τον πατέρα του Πάρη στη Βουλιαγμένη, όπου έχει σπίτι ο νεαρός. Ωστόσο, το μεγάλο πάρτι για τους φωτορεπόρτερ και όχι μόνο, στήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, όπου Πάρης και Παρίς βγήκαν να διασκεδάσουν σε κλαμπ της Παραλιακής.

Μπροστά πήγαινε ο Πάρης, ξοπίσω του η Χίλτον που τα είχε ολίγον χαμένα, δίπλα τους καμιά δεκαπενταριά σωματοφύλακες και παραδίπλα, άλλοι τόσοι και παραπάνω, Έλληνες κοσμικοί και δημοσιοσχετίστες, που έκαναν λες και είχε έρθει ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί. Να με συχωρνάνε οι φαν των παιδιών, αλλά δεν καταλαβαίνω τον πανζουρλισμό που επικράτησε στο εν λόγω κλαμπ. Αφού διασκέδασαν, αποφάσισαν να φύγουν και η έξοδο τους ήτο το ίδιο θορυβώδης με την είσοδό τους.

Το ζευγάρι, τις μέρες παραμονής του στην Αθήνα θα έχει την ευκαιρία να δειπνήσει με την μητέρα Μαριάνα Λάτση, τον πατριό Νίκο Κούρκουλο, τον πατέρα Γρηγόρη Κασιδόκωστα και άλλα μέλη της οικογένειας Λάτση, ενώ θα συζητήσουν λεπτομερώς και για τη μία από τις δύο τελετές γάμου, που θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα. Στη συνέχεια, μαζί με λίγους φίλους θα κάνουν κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά, για να γνωρίσει και η Παρίς που τη φέρνουμε νύφη. Σε τι όμορφη χώρα, που γνωρίζει να διασκεδάζει εξίσου ξέφρενα με το Λος Άντζελες!


Αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω, πες το μου με ένα e-mail:
[email protected]