Ο τρίτος γιος των Μπέκαμ!

22.02.2005
Το τρίτο της παιδί απέκτησε η οικογένεια των Μπέκαμ, η οποία από το πρωί της Κυριακής που ήρθε το νέο μέλος στον κόσμο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
Το τρίτο της παιδί απέκτησε η οικογένεια των Μπέκαμ, η οποία από το πρωί της Κυριακής που ήρθε το νέο μέλος στον κόσμο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Ο μικρός Κρουζ Μπέκαμ ήρθε στον κόσμο με καισαρική τομή, ζυγίζει περίπου τρία κιλά, ενώ γεννήθηκε στην ιδιωτική κλινική «Caesarean» της Μαδρίτης. Το όνομά του που στα ελληνικά σημαίνει «Σταυρός» είναι επιλογή των γονιών, οι οποίοι αυτή τη φορά απέφυγαν να δώσουν μία πόλη, όπως στους άλλους δύο γιους, τον Μπρούκλιν και τον Ρόμεο. Κρίμα γιατί θα του πήγαινε πολύ το Berlin.

Στο νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή είναι ο Ντέιβιντ, ο οποίος πετάχτηκε κάποια στιγμή πετάχτηκε να φέρει μία ανθοδέσμη στη σύζυγο και να μιλήσει στους δημοσιογράφους για τη μεγάλη ευτυχία που βιώνει η οικογένεια του. Ούτε που περνούσε από το μυαλό του διάσημου ποδοσφαιριστή πέρυσι τέτοιον καιρό που το ένα μετά το άλλο σκάνδαλο για τσιλιμπουρδίσματα και «κέρατα» αυτού έβγαιναν στο φως της δημοσιότητας, πως σήμερα σαν μία ευτυχισμένη οικογένεια θα υποδέχονταν το τρίτο τους παιδί. Αλλά και η Βικτόρια νιώθει μία από τα ίδια, αφού πέρυσι ήτο μία κοινή...κερατωμένη και φέτος είναι μία πρώην κερατωμένη που έγινε μητέρα.

Το ραντεβού για την καισαρική είχε οριστεί για τις 25 Φεβρουαρίου, όμως ο μικρός βιάστηκε να έρθει στον κόσμο λίγες μέρες νωρίτερα. Δεν πειράζει και πάλι Ιχθείς είναι. Μητέρα και γιος θα βγουν από το νοσοκομείο τις επόμενες μέρες και θα επιστρέψουν στο σπίτι τους στη Μαδρίτη.

Δήμητρα Ζάρκου