Η επιστροφή της Νάνσυ!

21.02.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο εγκληματίας γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος και η Νάνσυ μετά από μία μέρα ?εξαφάνισης? επέστρεψε στο Fame για να φέρει και πάλι το χαμόγελο στη θλιμμένη φιλενάδα της Χρυσάνθη και στον πληγωμένο άνδρα, Γιώργο Λιανό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο εγκληματίας γυρίζει πάντα στον τόπο του εγκλήματος και η Νάνσυ μετά από μία μέρα "εξαφάνισης" επέστρεψε στο Fame για να φέρει και πάλι το χαμόγελο στη θλιμμένη φιλενάδα της Χρυσάνθη και στον πληγωμένο άνδρα, Γιώργο Λιανό. Οι εν λόγω δύο φερέλπιδες αοιδοί και η Τατιάνα Στεφανίδου χάρηκαν για την επιστροφή της ξανθιάς και συμμερίστηκαν την προσωρινή της έξοδο από τους τέσσερις τοίχους της "Μεγάλης των Αοιδών Ακαδημίας", όμως δεν είχαν την ίδια γνώμη η επιτροπή και το κοινό, που μεγάλη μερίδα αυτού υποδέχτηκε τη Νάνσυ με ένα μακρόσυρτο και μελωδικό....Ουουουου! Η Τατιάνα ωσάν άλλος Φρόιντ (μπροστά στο Μικρούτσικο θέλει πολλά εξάμηνα ακόμη για το πτυχίο) επιχείρησε να αποδώσει την 24ωρη αποχώρηση σε ψυχολογικά αίτια (αυτό που είπε ότι και οι δυνατές κάποτε λυγίζουν με πλυμμήρησε με δάκρυα στα μάτια), όμως η επιτροπή και δη η γάτα Δρούτσα δε μάσησαν. "Έσφαξαν" με το γάντι τη Νάνσυ, η οποία μέσα της σίγουρα θα σκεφτόταν: τι ήθελα κι ερχόμουν; Καλά δεν ήμουν στη θαλπωρή της οικογένειας μου;

Πάντως, το "Ουουου" είχε την τιμητική του στο κυριακάτικο Live και με το επιφώνημα αυτό υποδέχτηκε το κοινό και τη Χρυσάνθη. Το γεγονός, όμως, πέρασε ασχολίαστο, διότι η εν λόγω έχει το εξής: τραγουδάει καλά και μέσα στα τρία λεπτά του ζωντανού σε κάνει να ξεχνάς πως όλες τις υπόλοιπες ώρες είναι μία (θα το θέσω πολύ κομψά) "Κατερίνα" που όλη τη μέρα κλαίει και συμπεριφέρεται σαν τη Μάρθα Βούρτση στο "Καρδιά μου πάψε να πονάς"! Ευτυχώς που υπάρχει και ο Πέρι σε αυτό το παιγνίδι και γέλασε λίγο το χειλάκι μας στο βαρετό Live. Είχαμε στήσει κερκίδα Πέρι και με το που τραγούδησε αρχίσαμε τα χειροκροτήματα και τις φωνές. Εδώ, να ζητήσω μία συγνώμη στη γειτόνισσα που βάλαμε στο διαπασών την τηλεόραση, αλλά ένας είναι ο Περικλής και προτείνω στην παραγωγή να σταματήσει εδώ το παιγνίδι. Όχι τίποτε άλλο, αλλά να μην ταλαιπωρεί και τους...καλλιτέχνες της, οι οποίοι θα καταλήξουν σαν τους φαντάρους, θα παίρνουν 24ωρη άδεια εξόδου για να πηγαίνουν σπίτι τους!

Κατά τα άλλα, από το παιγνίδι αποχώρησε η Έλενα και παρέμεινε ο Αγαμέμνωνας, ο οποίος έχει αποκτήσει τη δική του κερκίδα. Προτεινόμενοι είναι ο Βαγγέλης, η Νάνσυ, η ανεκδιήγητη Αφροδίτη και ο Αγαμένωνας τον οποίο "έσωσε" ο Μεταξόπουλος. Ο Βαγγέλης μάλιστα, έπεσε του θανατά που είναι και πάλι προτεινόμενος (κάτι μου λέει ότι θα βγει στον τάκο) και ποιος αντέχει τις καταθλίψεις του όλη τη βδομάδα.

Δήμητρα Ζάρκου