Ναρκωτικά σε κλαμπ με "επώνυμους"!

28.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να πας να παίξεις τη μουσική σου και να πιεις το ποτό σου σε ένα κλαμπ, να κάνει ντου η αστυνομία για ναρκωτικά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να πας να παίξεις τη μουσική σου και να πιεις το ποτό σου σε ένα κλαμπ, να κάνει ντου η αστυνομία για ναρκωτικά και την επομένη να βγει η Τατιάνα και να αποκαλύπτει πως ήσουν ένας εκ των θαμώνων; Για κάποιους ίσως και να υπάρχει. Για το Νίκο Μουρατίδη, αυτό είναι το χειρότερο σενάριο και μόλις την Πέμπτη του βγήκε αληθινό! Την Πέμπτη τα ξημερώματα περίπου 80 αστυνομικοί έκαναν έφοδο στο γνωστό κλαμπ «Kalua» όπου και κατέσχεσαν ποσότητες ναρκωτικών (κόκα, χασίς, και χαπάκια έκσταση και LSD), ενώ εκεί βρίσκονταν και πενήντα επώνυμοι θαμώνες.

Ανάμεσα στους «επώνυμους» ήταν ο Νίκος Μουρατίδης και ο Νίνο. Ο γνωστός παραγωγός και κριτής του Fame Story, ωστόσο, αρνείται πως ήταν παρών στην έφοδο, αφού κατά τα λεγόμενά του όταν έκανε το ντου η αστυνομία, αυτός ήταν στο σπίτι του. «Έπαιξα τη μουσική μου, ήπια το ποτό μου, μάζεψα τους δίσκους μου και πήγα σπίτι μου» δηλώνει ο Μουρατίδης και κάποιοι δύσπιστοι αναρωτιούνται....τότε το όνομά του πως βγήκε στη δημοσιότητα; Α, απλό: πρόκειται για το νέο trend των κλαμπ, όπου έχουν μία λίστα «Απόψε μας επισκέφθηκαν οι...» και ο κάθε θαμώνας υπογράφει άμα την είσοδό του στο μαγαζί. Ή άλλη μία εκδοχή είναι να τον κάρφωσε κάποιος θαμώνας, φαν της Τατιάνας. «Καρφί»: Ξέρετε ποιος ήταν εδώ απόψε; Αστυνόμος: Ποιος; «Καρφί»: Ο Μουρατίδης Αστυνόμος: Στην Τατιάνα αμέσως. Είναι και το όργανο φαν της Στεφανίδου. Γι αυτό και κυκλοφόρησε το όνομα του Μουρατίδη σε όλα τα δημοσιογραφικά γραφεία και δημοσιεύτηκε από διάφορα κανάλια.

Όσον αφορά, τώρα, το Νίνο, ο νεαρός τραγουδιστής δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη στο θέμα. Ούτε δήλωσε πως ήπιε το ποτό του κι έφυγε πριν την έφοδο, ούτε πως ήταν εκεί και είδε κάποιους ένστολους να εισέρχονται στον χώρο. Αλλά και πάλι, ήσαν τόσοι πολλοί και ο Νίνο αφοσιωμένος στη διασκέδαση του ιδίου και της παρέας του, που αν έβλεπε τόσους αστυνομικούς μαζεμένους θα νόμιζε πως...έκανε χορό το Σώμα!

Αλλοι "επώνυμοι" θαμώνες οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν φύγει πριν την έφοδο, είναι ο Μάκης Τσέλιος (ο σχεδιαστής έφυγε με το που μπήκαν τα τανγκό), η Βάλια Κακούτη, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και άλλοι πολλοί οι οποίοι είχαν πάει για να γιορτάσουν τα 16 χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού. Πάντως, κανείς από τους "επώνυμους" δε συνελήφθη ή κατηγορήθηκε, αφού δεν υπήρχαν επιβαρυντικά στοχιεία πάνω τους.