Ρούλα - Θέμος: τα "βρήκαν" με τις ευλογίες της...Εκκλησίας!

26.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παρέμβαση της Εκκλησίας χρειάστηκε για να πέσουν οι τόνοι στην κόντρα Ρούλας ? Θέμου που μας απασχόλησε έντονα την τελευταία εβδομάδα.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρέμβαση της Εκκλησίας χρειάστηκε για να πέσουν οι τόνοι στην κόντρα Ρούλας - Θέμου που μας απασχόλησε έντονα την τελευταία εβδομάδα. Την Δευτέρα το βράδυ, στην εκπομπή «ΟΛΑ 5», ο εκπρόσωπος του Θεού, πατήρ Μουλατσιώτης απύθηνε το «Ειρήνη υμίν» στις δύο αντιμαχόμενες πλευρές, δίνοντας τους συγχρόνως τις ευλογίες του.

Η παρέμβασή του αποδείχθηκε σημαντική αλλά προσωρινή, αφού η Ρούλα έδωσε τόπο στην οργή μόνο για μία μέρα. Την Τρίτη, την επομένη από την...εκκλησιαστική παρέμβαση, η Κορομηλά έβγαλε σε τηλεφωνική γραμμή τον πατέρα Νεκτάριο για να μιλήσει επί του θέματος, αλλά και να της πει περισσότερες λεπτομέρειες. Τη μέρα εκείνη η παρουσιάστρια έδειξε να είναι θετική στην προοπτική συμφιλίωσης, χωρίς όμως πολλά κολλητηλίκια. Αυτά την Τρίτη, διότι την Τετάρτη η Ρούλα επανήλθε στο...Τι χες Ρούλα, τι χα πάντα!

Εις το όνομα του τηλεοπτικού ξεκατινιάσματος (και πάντα με το μυαλό στην AGB) η Κορομηλά κάλεσε στην εκπομπή της την Τετάρτη, τη Νανά Παλαιτσάκη - Δούκα - Σγόντζου και τα λοιπά, να συζητήσουν τα τηλεοπτικά δρώμενα. Κακό του κεφαλιού της, όμως (ή μήπως καλό του κεφαλιού της) διότι η Νανά παρουσιάστηκε αμείλικτη και δεν μάσησε τα λόγια της. Κατηγόρησε την παρουσιάστρια πως ζήτησε από τον Τράγκα να μεσολαβήσει στη Νανά ώστε αυτή να μη γράφει αρνητικά για την Κορομηλά. Της την είπε για τον Θέμο και για τη σάτιρα που της κάνει και αυτή δεν την καταλαβαίνει. Της την είπε επίσης για τη Γωγώ Μαστροκώστα και τελικά η παρουσία της Νανάς στο «ΟΛΕ» μάλλον ήταν....καλό του κεφαλιού της Ρούλας, αφού τα νούμερα πήραν την ανιούσα.