Κόντρα Μεταξόπουλου - Ρόκκου!

24.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι «Δαίμονες» στην έναρξη του Fame Story ήταν η αιτία να επιστρέψουν...οι δαίμονες του παιγνιδιού και για ακόμη μία φορά στο Live και να έχουμε μία νέα αντιπαράθεση.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι «Δαίμονες» στην έναρξη του Fame Story ήταν η αιτία να επιστρέψουν...οι δαίμονες του παιγνιδιού και για ακόμη μία φορά στο Live και να έχουμε μία νέα αντιπαράθεση. Αυτή τη φορά τα «μαχαίρια» έβγαλαν ο Πάνος Μεταξόπουλος και ο Στέλιος Ρόκκος όταν ο δεύτερος από τον καναπέ του σπιτιού του και δια τηλεφώνου σχολίασε αρνητικά την έναρξη ως προς τη χορογραφία αλλά και το θέμα που διαπραγματευόταν...τους δαίμονες. «Φέρτε έναν παπά να μας διαβάσει» είπε ο Ρόκκος και μπορεί ο ίδιος να έσκασε στα γέλια από το χιούμοράκι του, δε συνέβη όμως το ίδιο με τον Μεταξόπουλο.

Ο καθηγητής του Fame προσβλήθηκε από τα λόγια του Ρόκκου, διότι επενέβη στη δουλειά του κάτι που ο ίδιος ουδέποτε έχει κάνει. Μάλιστα, απαγόρευσε στον Ρόκκο και σε οποιονδήποτε από την κριτική επιτροπή να ασχοληθεί ξανά με τη δουλειά του. Η αντίδραση και το αυστηρό ύφος του Μεταξόπουλου έκαναν τον Ρόκκο να ξαναπάρει τηλέφωνο και να απαντήσει πως θα κρίνει ο, τι βλέπει και δεν του αρέσει κι ας πρόκειται για δουλειά του Μεταξόπουλου, της Τζούλη ή του Γούναρη. Έχει πάρει ως φαίνεται σοβαρά τη δουλειά του κριτή ο Ρόκκος, δεν εξηγείται διαφορά.

Στο μόνο που συμφωνούμε με τον Ρόκκο, αλλά δεν γελάσαμε με τον παραλληλισμό του, είναι η κιθάρα που έβαλε η παραγωγή στην καρέκλα του, επειδή έλειπε λόγω ασθένειας. Λες και κλαίγαμε το νεκρό ήταν η εικόνα, αλλά σε καμία περίπτωση ο νεκρός δεν ήταν ο...Τζίμι Χέντριξ όπως είπε ο Ρόκκος. «Σα να έχει πεθάνει ο Τζίμι Χέντριξ» είπε καμιά δεκαριά φορές ο αοιδός για να εμπεδώσουμε και να γελάσουμε με το ομολογουμένως κρύο αστείο του. Μα Χέντριξ ο Ρόκκος; Χέντριξ; Μάλλον θα φταίνε τα χάπια που παίρνει για την ασθένεια, τα οποία δεν του προκάλεσαν παραισθήσεις για τους «Δαίμονες», αλλά του προκάλεσαν άλλες...παραισθήσεις. Αχ, ρε Στέλιο πάλι ευθυμήσαμε!

Πάντως, στο κυριακάτικο Live αυτός που ήθελε διάβασμα ήταν ο σκηνοθέτης, Στέφανο Σαρτίνι, ο οποίος είχε τόση λαχτάρα να περνάει σε διαφημίσεις που έκοβε απότομα τους πάντες: μία την Μάρα, μία τους C-Real, μία την Τατιάνα. Ούτε πρωτάρης να ήταν. Κατά τα άλλα, από το παιγνίδι αποχώρησε ο Γιώργος έτσι διαλύθηκε το ζεύγος Χρυσάνθη - Γιώργος κι έμεινε το άλλο ζεύγος Νάνσυ - Λιανός. Το τρίτο ζεύγος (έχουμε πήξει στους έρωτες) Περικλή - Μαργαρίτα αν και ήταν ωραιότατο, «χωρίστηκε» αφού ο Πέρι βγήκε προτεινόιμενος.