Νάνσυ, μαζέψου!

28.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Ποια νομίζεις πως είσαι με ποιο δικαίωμα απόψε όλα τα αρνείσαι και μου ζητάς να φύγω από κοντά σου για στάσουυυυυυ»! Νάνσυ ακούς;

Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Ποια νομίζεις πως είσαι με ποιο δικαίωμα απόψε όλα τα αρνείσαι και μου ζητάς να φύγω από κοντά σου για στάσουυυυυυ»! Νάνσυ ακούς; Αφιερωμένο σε σενα και την αγκινάρα καρδιά σου που πλήγωσες μία αγνή και αθώα ψυχή της επαρχίας, τον Γιώργο το Λιανό από τη Θεσπρωτία. Η ξανθιά φερέλπιδα αοιδός του Fame Story έκανε στροφή 180 μοιρών κι εκεί που...ποποτριβόταν στον Γιώργο (κοινώς του έκανε τα γλυκά μάτια, αφήνοντάς του περιθώρια ελπίδας), τώρα τον φτύνει και τον πετάει σαν τη τρίχα από το ζυμάρι.

Δεν της αρέσει λέει και του το είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή. Επίσης, λέει, πως δεν της αρέσουν οι άνδρες που την κυνηγάνε από πίσω. Ανοίγω μία παρένθεση εδώ και θα συμφωνήσω με τη Νάνσυ, αν και δε μου αρέσει αυτό, καθότι ο άνδρας - κουτάβι δεν είναι φετίχ για τις γυναίκες. Οι περισσότερες, σαν τη Νάνσυ καλή ώρα, προτιμούν τον άνδρα σκληρό, να αστράφτει και μια μπάτσα άμα λάχει και να τις έχουν στο φτύσιμο. Δεν χρειάζεται η ξανθιά να ανησυχεί, διότι σαν μάθει ο Λιανός τι λέει γι αυτόν, παρόλη την καψούρα που τον έχει βαρέσει, θα της την αστράψει, έτσι για να τη φέρει στα ίσα της.

Αμ το άλλο; Η Νάνσυ, αν και δηλώνει σοβαρή και χαμηλών τόνων, στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή και οι φίλες της (λέγε με Χρυσάνθη και Κατερίνα) συμπεριφέρονται σαν τις τσιρλίντερ στις american movies. Ξέρεις, η ξανθιά ωραία του σχολείου με την αυλή της, την οποία έχει ερωτευτεί ο γιος ενός αγελαδάρη κι αυτές τον κοροϊδεύουν για να κάνουν την πλάκα τους. Έτσι και η Νανσούλα, όταν ο Λιάνος έλεγε το τραγούδι του, αυτή φορούσε το μαντήλι και γέλαγε. Πετυχημένο αστείο γυναίκας που θέλει τον άνδρα με πυγμή. Και με χιούμορ συμπληρώνω εγώ, για να γελάει με το έμφυτο κωμικό ταλέντο της.

ΖΑΡΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ