Ο "ναζιστής" πρίγκιπας Χάρι!

13.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στις Απόκριες για εμάς του κοινούς θνητούς η πιο συνηθισμένη αμφίεση είναι αυτή της πριγκίπισσας και του πρίγκιπα, διότι πρόκειται για το γνωστό απωθημένο μας.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στις Απόκριες για εμάς του κοινούς θνητούς η πιο συνηθισμένη αμφίεση είναι αυτή της πριγκίπισσας και του πρίγκιπα, διότι πρόκειται για το γνωστό απωθημένο μας. Όταν, όμως, είσαι πρίγκιπας τι ντύνεσαι σε ένα πάρτι μασκέ; Πάντως, όχι ναζιστής, όπως καλή ώρα έκανε ο πρίγκιπας Χάρι, αναστατώνοντας Παλάτι και Βρετανούς. Ο μικρότερος γιος του Καρόλου πήγε σε ένα πάρτι μεταμφιέσεων, ντυμένος με τη στολή των Ναζί, ενώ για κακή του τύχη βρέθηκε κάποιος να τον φωτογραφήσει και η εικόνα να κάνει τον γύρο του κόσμου.

Το Μπάκιγχαμ αναστατώθηκε από το γεγονός, ζητώντας από τον Χάρι να βγει μόλις μία μέρα μετά και να ζητήσει δημόσια συγνώμη. Ο πρίγκιπας το έπραξε και το θέμα τυπικά έληξε εδώ. Ουσιαστικά, όμως, υπάρχει ακόμη, αφού τα κουτσομπολιά στο Λονδίνο και όχι μόνο, δίνουν και παίρνουν. Σε συνδυασμό, δε, με το γεγονός ότι ο πρίγκιπας θα μπει στη Στρατιωτική Σχολή της Μ. Βρετανίας, (που υπήρξε μεγάλη πολέμια των Ναζί) οι εικασίες και τα σενάρια φουντώνουν.

Πάντως, μεταξύ μας, εν μέρει τον καταλαβαίνουμε τον Χάρι, διότι οι επιλογές του στις αποκριάτικες στολές είναι περιορισμένες. Καταρχήν, δε μπορεί να ντυθεί πρίγκιπας γιατί είναι σα να πηγαίνει με τη στολή του. Δεν μπορεί να ντυθεί Ρομπέν των δασών, διότι κάποτε ρεζίλεψε τους προ-προ-προ-προ-προ παππούδες του. Δεν μπορεί να ντυθεί κόμης, ιππότης και τα συναφή καθότι είναι ιδιότητες κατώτερες της δικής του. Επίσης, δεν μπορεί να ντυθεί superman, batman και άλλοι ήρωες των κόμικς γιατί είναι πολύ μπανάλ και όλοι θα γελάνε μαζί του. Γιατρός, αστροναύτης, Μπέκαμ, Μπάτον (της formula 1), Beatles και...Spice girls θα είναι ντυμένοι οι μισοί και περισσότεροι στο πάρτι. Οπότε, τι να κάνει κι αυτός, έβαλε τη Σβάστικα και πήγε να διασκεδάσει.