Η Βανδή στο Fame!

17.01.2005
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σε «special guest star» των Fame Story όλου του κόσμου έχει αναδειχθεί η Δέσποινα Βανδή, η οποία μετά την εμφάνισή της στο ρωσικό Fame, έκανε εμφάνιση και στο ελληνικό.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σε «special guest star» των Fame Story όλου του κόσμου έχει αναδειχθεί η Δέσποινα Βανδή, η οποία μετά την εμφάνισή της στο ρωσικό Fame, έκανε εμφάνιση και στο ελληνικό. Μόνο που η εμφάνιση δεν ήταν ανάλογη, αφού το εκεί ρωσικό κανάλι δεν έχει Heaven, οπότε δεν της είχαν τρομερά σκηνικά. Εδώ, που το κανάλι έχει Heaven, η παραγωγή ετοίμασε για την αοιδό τα καλύτερα σκηνικά, μετατρέποντας τη σκηνή σε...πίστα του REX.

Στο μεταξύ, περίμενα με πολύ ανυπομονησία το Live, διότι είχα ακούσει από τα κανάλια που έκαναν το σχετικό ρεπορτάζ, πως η Βανδή είχε πάει από το μεσημέρι στα στούντιο του Καραμάνου, προκειμένου να κάνει πρόβα στα μοναδικά νούμερα που ετοίμασε ειδικά για τη βραδιά ο Φωκάς Ευαγγελινός. Δε συζητάω για την αγωνία που είχα να δω τα σκηνικά, αφού και αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα ήταν φαντασμαγορικά. Τελικά, αυτό που παρουσίασε η αοιδός ήταν απόσπασμα από το πρόγραμμά της από το Rex, με τη μόνη διαφορά πως φορούσε άλλο φόρεμα, τραγούδησε play back, ενώ ο κόσμος από κάτω δεν άνοιγε μπουκάλι και δεν πέταγε γαρύφαλλα!

Η Βανδή είπε τρία τραγούδια, δε συνεργάστηκε με κανέναν από τους σπουδαστές σε ντουέτο, ενώ όταν τελείωσε την εμφάνισή της, απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό προς τους σπουδαστές (ωσάν μεγάλη σταρ που είναι) και απεχώρησε. Να σημειωθεί, επίσης, πως όσο τραγουδούσε η Δέσποινα, ο Σαρτίνι δεν έκανε ούτε ένα πλάνο στο κοινό, στην Τατιάνα, στους μαθητές και στην κριτική επιτροπή. Όχι τίποτε άλλο, δεν είδαμε αντιδράσεις Μουρατίδη στα βαθυστόχαστους στίχους: «Απόψε αλήτη μου, βαλάντωσα στο κλάμα, μα την πίστη μου».

Κατά τα άλλα, από το παιγνίδι απεχώρησε η Ζωή, ενώ προτεινόμενοι είναι η Κατερίνα, Νάνσυ και ο νέος Γιώργος. Πάντως, για ακόμη μία Κυριακή, όλα τα λεφτά ήταν ο Πέρι, ο οποίος ερμήνευσε με μεγάλη μαεστρία το τραγούδι «Το πουλί». Το βίντεο κλιπ, που του σκηνοθέτησαν ήταν τρομερό, όπως και ο ίδιος ο παίκτης, ο οποίος είναι τελικά ο μόνος σοβαρός ανάμεσα στους σοβαροφανείς φερέλπιδες αοιδούς συμπαίκτες του.