Ζητείται παρουσιαστής για Fame Story 3

01.09.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η ιστορία "παρουσιαστής" του Fame Story 3. Ονόματα ακούγονται, κόσμος πάει και κόσμος έρχεται όμως για να στεριώσει κάποιος, ούτε λόγος. Εδώ και δύο μήνες, τα μόνα ονόματα που δεν έχουμε ακούσει για την παρουσίαση είναι της Άννας Παναγιωταρέα (την πρόλαβε η ΕΡΤ), της Έλλης Στάη (δε λέει να...ξεκολλήσει από το δελτίο ειδήσεων), του Νταλάρα (κάνει μόνο μη κερδοσκοπικές εμφανίσεις) και του Σαραβάκου! Άσχετο, αλλά και τα ονόματα του Ρέμου με τον Ρουβά δεν είναι πιο σχετικά.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί η ιστορία "παρουσιαστής" του Fame Story 3. Ονόματα ακούγονται, κόσμος πάει και κόσμος έρχεται όμως για να στεριώσει κάποιος, ούτε λόγος. Εδώ και δύο μήνες, τα μόνα ονόματα που δεν έχουμε ακούσει για την παρουσίαση είναι της Άννας Παναγιωταρέα (την πρόλαβε η ΕΡΤ), της Έλλης Στάη (δε λέει να...ξεκολλήσει από το δελτίο ειδήσεων), του Νταλάρα (κάνει μόνο μη κερδοσκοπικές εμφανίσεις) και του Σαραβάκου! Άσχετο, αλλά και τα ονόματα του Ρέμου με τον Ρουβά δεν είναι πιο σχετικά.

Αλήθεια, ποιος θα είναι ο παραουσιαστής; Ο ΑΝΤ1, η ΈΝΑ Productions και η ψυχή τους το ξέρουν. Εδώ και δύο μήνες, ακούμε κι από ένα καινούργιο όνομα - υποψήφιο για τη θέση. Στην αρχή ήταν ο Νίκος Αλιάγας, μετά ο Νίκος Μουρατίδης, ο οποίος πέρασε από οντισιόν, αλλά μάλλον διαπιστωθεί πως ο ρόλος του κακού κριτή (εκεί που θέλει),του πάει καλύτερα. Έπειτα, έπαιξε το όνομα της Ναταλίας Γερμανου, αλλά επειδή η παραγωγή πιστεύει πως ένας κούκος δε φέρνει την άνοιξη, σκέφτηκε να της βάλουν συμπαρουσιαστή του βεληνεκούς ενός Ρέμου ή Ρουβά. Ακόμα έπαιξαν τα ονόματα της Ελένης Μενεγάκη (που να πάει η γυναίκα με την κοιλιά τούρλα), της άρτι αφιχθείσας Τατιάνας Στεφανίδου και του Γιώργου Πολυχρονίου.

Που τον...ξέθαψαν αυτόν; Γιατί, τον Γιώργο Μαρίνο που τον θυμήθηκαν; Μάλιστα, τον έχουν "στριμώξει" μπας και πει το μεγάλο "ναι". Το ίδιο "στρίμωγμα" έχουν κάνει στην Άννα Δρούζα με το που έφυγε από τον Alpha. Η ίδια το σκέφτεται σοβαρά, διότι θέλει να κάνει κι αυτό στην...πολύπλευρη καριέρα της. Να σου πω, καλά θα το πάει, αφού κι ο Μικρούτσικος προ reality games ήτο "ψυχολόγος" σε εκπομπές τύπου..."Μπορώ". Εντάξει, σε πιο hard έκδοση, αλλά Μικρούτσικος είναι αυτός. Κι από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής στον ΑΝΤ1, είναι...ολίγον αναντικατάστατος...

Δημήτρα Ζάρκου