Τι συμβαίνει με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου;

12.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ηράσθη ή όχι η Νατάσσα Θεοδωρίδου; Βρήκε νέο αγαπημένο ή όχι; Ιδού η απορία και όπως φαίνεται η αοιδός δεν έχει σκοπό να μας τη λύσει. Και τι θα κάνουμε εμείς, που η αλήθεια
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ηράσθη ή όχι η Νατάσσα Θεοδωρίδου; Βρήκε νέο αγαπημένο ή όχι; Ιδού η απορία και όπως φαίνεται η αοιδός δεν έχει σκοπό να μας τη λύσει. Και τι θα κάνουμε εμείς, που η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε που η Νατάσσα είναι μόνη εδώ και τόσο καιρό; Μάλλον, θα περιμένουμε και θα περιμένουμε.

Πάντως, δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού επιμένει και λέει ότι η Θεοδωρίδου εδώ και τρεις μήνες έχει σχέση με νεαρό επιχειρηματία, ο οποίος απασχολείται στο χώρο των φωτιστικών. Ο εν λόγω λέγεται Γιώργος είναι 35 ετών (το πολύ) και φουλ ερωτευμένος με τη Νατάσσα. Κι εκείνη, όμως, δεν πάει πίσω και μετά το τέλος της σχέσης της με τον Σέρρο Μύρτα, βρήκε επιτέλους νέο έρωτα κι ενδιαφέρον. «Ήρθες και της άλλαξες τα φώταααα». Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το «νεόκοπο» ζευγάρι αποφεύγει ακόμη να δημοσιοποιήσει τη σχέση του, διότι περιμένει πρώτα να «δέσει» το γλυκό.

Κάτι, που φαίνεται να γίνεται, αφού στους τρεις μήνες είναι πολύ καλά μαζί και ταιριάζουν τα μάλα. Αυτά σύμφωνα με το δημοσίευμα, διότι η Νατάσσα επιμένει και λέει ότι... είναι μόνη σαν το λεμόνι! «Ρε δεν έχω σχέση» λέει από τη μία η αοιδός, «Έχεις» της απαντάνε οι άλλοι κι εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε μία άκρη. Και είναι αλήθεια πως έχουμε μπερδευτεί αρκετά, διότι η Νατάσσα στο παρελθόν μας είχε συνηθίσει να μιλάει για τους έρωτες της. Τώρα; Πάντως, πέρα από το δημοσίευμα του περιοδικού, πολλοί είναι εκείνοι, οι οποίοι υποστηρίζουν το ίδιο... η Θεοδωρίδου έχει σχέση με νεαρό επιχειρηματία!