"Το άλλο με τον Γιάννη πες μας Ελεονώρα"!

12.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρελά ερωτευμένη είναι η Ελεονώρα Μελέτη με τον αγαπημένο της, Γιάννη και δεν παραλείπει να μας το... υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία. Έβλεπα το πρωί την «Πρωινή Μελέτη» και ο συνεργάτης της Ελεονώρας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρελά ερωτευμένη είναι η Ελεονώρα Μελέτη με τον αγαπημένο της, Γιάννη και δεν παραλείπει να μας το... υπενθυμίζει με κάθε ευκαιρία. Έβλεπα το πρωί την «Πρωινή Μελέτη» και ο συνεργάτης της Ελεονώρας, Στέφανος Κωνσταντινίδης μιλούσε για τη γυναικεία ομορφιά και τα κλασικά των ανδρών ότι δε δίνουν σημασία στην εμφάνιση, αλλά στον χαρακτήρα. Άσχετα αν στο τέλος όλοι επιλέγουν ψηλές, ξανθές με διαστάσεις μοντέλου γυναίκες.

Τέλος πάντων, άνοιξαν κουβέντα γι’ αυτό το θέμα κι έμειναν κυρίως στο ύψος. Κι εκεί η ερωτευμένη Μελέτη απευθυνόμενη σε πανελίστρια που είναι προβληματισμένη με τους ψηλούς άντρες της είπε: «Α, μην το λες και ο Γιάννης είναι 1.90». Μετά μας εξήγεισαι ότι πριν γνωρίσει τον Γιάννη δεν πίστευε ότι μπορεί να ταιριάξει με έναν τόοοσο ψηλό άνδρα και μάλλον θα αντιμετώπιζαν... λειτουργικά προβλήματα. Αυτό δεν το είπε η Ελεονώρα, αλλά υποθέτω από το πονηρό χαμόγελο και το κλείσιμο στο μάτι, ότι μάλλον κάτι τέτοιο εννοούσε.

Γενικά, δεν περνάει μέρα που η παρουσιάστρια να μη μιλήσει για τον καλό της και όλοι καταλαβαίνουμε πόσο ερωτευμένη είναι. Εξάλλου, η συγκατοίκηση τους συμπληρώνει ένα μήνα και όπως αποκαλύπτει η ίδια, πηγαίνει μια χαρά και δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα κανένα. Τόσο καλά, να φανταστείς, που οι φήμες για επικείμενο γάμο όλο και φουντώνουν. Η Ελεονώρα, πάντως, στα δημοσιεύματα κλείνει απλά το μάτι. Χμ. Μάλλον, θέλει η Μελέτη να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει!