Έξαλλος ο Μουρατίδης, του έφταιγαν όλα!

08.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Έξαλλος, πολύ έξαλλος έγινε ο Νίκος Μουρατίδης στο τελευταίο live του X Factor κι άρχισε να πετάει σπόντες και ταβανόπροκες αριστερά και δεξιά, να αφήνει υπονοούμενα για νοθείες και λάθη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Έξαλλος, πολύ έξαλλος έγινε ο Νίκος Μουρατίδης στο τελευταίο live του X Factor κι άρχισε να πετάει σπόντες και ταβανόπροκες αριστερά και δεξιά, να αφήνει υπονοούμενα για νοθείες και λάθη κι αν δεν ήταν ο Sakis Ρουβάς να χειριστεί την κατάσταση, θα γινόταν κόλαση το παιγνίδι. Και όλα αυτά, διότι υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο παίκτης του, Γιώργος Κλακουμάνος και τα «Κόκκινα χαλιά».

Είναι αλήθεια πως οι δύο παραπάνω συμμετοχές ήταν από τα φαβορί του παιγνιδιού, αλλά και στο συγκεκριμένο Live ήταν από τις καλύτερες εμφανίσεις. Τώρα, πώς και γιατί αυτοί ήταν υποψήφιοι (και όχι η Κέλυ, που ξέχασε όλα τα λόγια), ο Θεός και η ψυχή των τηλεθεατών, οι οποίοι γι’ ακόμη μία φορά απέδειξαν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις ψηφίζουν αυτούς που συμπαθούν περισσότερο. Μη βλέπεις εμάς που έχουμε γίνει τσακάλια στην κριτική όλα αυτά τα χρόνια.

Ωστόσο, ο Μουρατίδης τόσα χρόνια σε αυτά τα παιγνίδια, θα έπρεπε να ξέρει καλύτερα απ’ όλους πώς λειτουργούν οι τηλεθεατές. Ο ίδιος πάνω στην έκρηξη του μίλησε για λάθος στα τηλέφωνα, λάθη στην ψηφοφορία, στην καταμέτρηση, γενικά ήταν έξαλλος και αν εσύ που τον άκουγες ήσουν κακός άνθρωπος, θα έβαζες με το νου σου για τα μαγειρέματα που γίνονται σε αυτά τα παιγνίδια κι εμείς δεν παίρνουμε μυρουδιά. Ο Ρουβάς προσπαθούσε να του εξηγήσει ότι δεν έχουν έτσι τα πράγματα, ότι ο κόσμος ψήφισε και η παραγωγή μια χαρά μέτρηση έκανε. Απλά, ο Γιώργος έχει λιγότερες συμπάθειες. Τι να κάνουμε. Εκτός κι αν ο Μουρατίδης ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε.