Η Στεφανίδου μιλάει για τον πρώτο της γάμο!

08.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Θυμόσουν εσύ ότι η Τατιάνα Στεφανίδου κάποτε παλιά είχε κάνει έναν γάμο, ο οποίος έληξε επεισοδιακά και ο χωρισμός της είχε απασχολήσει γι’ αρκετό καιρό με πολλά πρωτοσέλιδα και δηλώσεις
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Θυμόσουν εσύ ότι η Τατιάνα Στεφανίδου κάποτε παλιά είχε κάνει έναν γάμο, ο οποίος έληξε επεισοδιακά και ο χωρισμός της είχε απασχολήσει γι’ αρκετό καιρό με πολλά πρωτοσέλιδα και δηλώσεις της μία πλευράς εναντίον της άλλης; Κι όμως, η «Τάτι» στη νιότη της υπήρξε παντρεμένη και παρόλο που τότε δεν υπήρχαν τα μεσημεριανά και τα πρωινά το διαζύγιο της ήταν από τα αγαπημένα θέματα του Τύπου. Αργότερα, όμως, στη ζωή της ήρθε ο Νίκος Ευαγγελάτος, παντρεύτηκαν, απέκτησαν παιδιά και ο γάμος εκείνος πέρασε στην ιστορία και πολλοί τον έχουν ξεχάσει.

Ωστόσο, η Στεφανίδου σχεδόν δέκα χρόνια μετά το τέλος του πρώτου γάμου της μιλάει για εκείνον. Σε συνέντευξη της σε μηναίο περιοδικό μιλάει για ένα νεανικό λάθος και μία κακή επιλογή, που την πλήρωσε. Αποκαλύπτει ότι δε σκέφτηκε πολύ σοβαρά την απόφαση της να παντρευτεί, διότι ήταν πολύ μικρή και σκεφτόταν περισσότερο παρορμητικά. Μετά, δε, το διαζύγιο της ήταν επιφυλακτική σε μία σοβαρή σχέση, αλλά η γνωριμία της με τον Ευαγγελάτο ανέτρεψε τα πάντα.

Ούτε που σκεφτόταν να κάνει οικογένεια και για να καταλάβεις, η Τατιάνα δεν ήθελε να αποκτήσει παιδιά. Δεν ένιωθε έτοιμη. Ο Νίκος ήταν εκείνος που επέμενε και την έπεισε - κατά κάποιο τρόπο - να αποκτήσουν ένα παιδί. Και όπως αποδείχθηκε στη συνέχεια, καλά έκανε ο σύζυγος κι επέμενε, διότι η Στεφανίδου είναι μία ευτυχισμένη μητέρα. Αλήθεια, φέτος τι έχει πιάσει την «Τάτι» και κάνει όλο αποκαλύψεις; Τη μία είπε ότι αηδίαζε για κάποιες εκπομπές όταν έκανε κους κους, ενώ σε αυτή τη συνέντευξη αποκάλυψε επίσης ότι της πρότειναν να κάνει τον «Πρωινό καφέ», αλλά δεν ήθελε να δοκιμαστεί σε αυτό τον τομέα.