Ζυγούλη και Θεοφάνους δεν πήγαν Ρουβά!

08.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τέσσερα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Sakis Ρουβάς εμφανίσθηκε σε αθηναϊκή πίστα και με την επανεμφάνιση του καταλάβαμε πόσο πολύ μας είχε λείψει ο Saaaaaakis!
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τέσσερα ολόκληρα χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Sakis Ρουβάς εμφανίσθηκε σε αθηναϊκή πίστα και με την επανεμφάνιση του καταλάβαμε πόσο πολύ μας είχε λείψει ο Saaaaaakis! Δε λέω καλούτσικοι όλοι αυτοί οι... wanna be Ρουβάδες, αλλά όταν βλέπεις τον αυθεντικό Ρουβά επί πίστας ή σκηνής δεν θέλεις τίποτε άλλο.

Ο Sakis, λοιπόν, το βράδυ της Πέμπτης έκανε πρεμιέρα με τις αδελφές Μαγγίρα στο Starz στο Θησείο και ο εν λόγω χώρος δικαιολόγησε το όνομα του, αφού εκτός από τον σταρ Ρουβά επί σκηνής, από κάτω είχε αρκετούς σταρ της εγχώριας showbiz. Και ποιος δεν ήταν εκεί. Όλος ο καλός ο κόσμος, εκτός από την Κάτια Ζυγούλη. Και πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι... κατινίστικα, σου υπενθυμίζω ότι η αγαπημένη του είναι ακόμη λεχώνα και με την μπέμπα δεν μπόρεσε να παραβρεθεί. Κι αν δεν ήταν εκεί η Κάτια, ήταν ο Ηλίας Ψινάκης παρέα με τον σύντροφο της Μπέτυς Μαγγίρα, Δημήτρη Μάζη.

Στην πρεμιέρα ήταν η Μαριάνα Λάτση με τον Κώστα Καίσαρη και τη σύζυγο του, η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο, η Τζίνα Αλοιμόνου με τον Παύλο Βαρδινογιάννη, αλλά και η Εύη Βατίδου με το νεαρό επιχειρηματία, Βασίλη Μιχαήλ. Χμ. Αυτό πάλι; Τον Sakis τίμησε σύσσωμο το X Factor (μαζί και η κριτική επιτροπή) πλην του Γιώργου Θεοφάνους, ο οποίος ήταν εκτός Αθηνών για προσωπικούς λόγους. Κι εδώ μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Κάτια και Θεοφάνους είχαν δικαιολογημένη απουσία.