Χώρισε η Μάρω Λύτρα!

05.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τελικά, έχει πέσει... περονόσπορος στην ελληνική showbiz και το ένα μετά το άλλο ζευγάρι παίρνουν σειρά για χωρισμό. Κι αν είχαμε λίγες μέρες να μάθουμε για χωρισμό, μην άγχεσαι και σου έχω φρέσκο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τελικά, έχει πέσει... περονόσπορος στην ελληνική showbiz και το ένα μετά το άλλο ζευγάρι παίρνουν σειρά για χωρισμό. Κι αν είχαμε λίγες μέρες να μάθουμε για χωρισμό, μην άγχεσαι και σου έχω φρέσκο νέο: Μάρω Λύτρα και Γιάννης Αμανατίδης δεν είναι πια μαζί. Δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει εδώ και λίγο καιρό και αιτία είναι η άτιμη η απόσταση.

Παγκράτι - Κολιάτσου είχε κάνει τη διαδρομή Αθήνα - Φρανκφούρτη η Μάρω, αλλά πόσο καιρό να αντέξει η έρμη το πέρα δώθε; Κουράστηκε η Μάρω, κουράστηκε και ο Γιάννης και είπαν να δώσουν ένα τέλος με πολιτισμένο τρόπο. Πώς χώρισε με τον Καραφώτη κάποτε παλιά η Μάρω; Ε, καμία σχέση τώρα. Εξάλλου, με τον Αμανατίδη ήταν πολύ αγαπημένοι και αν δεν ήταν η απόσταση στη μέση, η σχέση τους θα είχε ακόμη κι ευτυχή κατάληξη, αφού τις μέρες που έμεναν μαζί, περνούσαν σούπερ.

Από την απόσταση ήταν λογικό να δημιουργηθούν προβλήματα μεταξύ τους και μάλιστα το καλοκαίρι ήταν έντονα. Ωστόσο, το ερωτευμένο ζεύγος αποφάσισε να δώσει μια ευκαιρία, που κράτησε μέχρι σήμερα. Μάλιστα, η περιπέτεια με την υγεία της Μάρως πριν λίγες μέρες την έκανε να πάρει τη μεγάλη απόφαση, αφού τις δύσκολες εκείνες στιγμές ο αγαπημένος της βρισκόταν σε άλλη χώρα. Τώρα, η Λύτρα προσπαθεί να συνέλθει από χωρισμό και βρογχίτιδα, σχεδιάζοντας τα επόμενα επαγγελματικά βήματα της, που είναι αλήθεια λόγω της σχέσης της με τον Αμανατίδη είχε αφήσει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της στο τραγούδι. Πάντως, οι δυο τους έχουν μία αραιή τηλεφωνική επικοινωνία.