Επεισοδιακή συνάντηση Μικρούτσικου - Ρουμπέση!

05.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μεγαλύτερη μανούλα στη διαχείριση της δημοσιότητας από τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν υπάρχει. Ο άνθρωπος ξέρει καλύτερα απ’ όλους να παίζει την τηλεόραση στα δάχτυλα του
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μεγαλύτερη μανούλα στη διαχείριση της δημοσιότητας από τον Ανδρέα Μικρούτσικο δεν υπάρχει. Ο άνθρωπος ξέρει καλύτερα απ’ όλους να παίζει την τηλεόραση στα δάχτυλα του και να στρέφει το ενδιαφέρον πάνω του, όταν εκείνος κρίνει ότι είναι απαραίτητο. Για να καταλάβεις, τι εννοώ. Την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου ο Μικρούτσικος υπέγραψε συμβόλαιο 2 + 2 δύο χρόνια με το Star κι έκανε από μόνος του την καλύτερη ανακοίνωση της συμφωνίας, χωρίς να περιμένει τα «ξενέρωτα» δελτία Τύπου του καναλιού.

Πώς το έκανε αυτό; «Εισέβαλε» στο στούντιο του «Super Star» κι ευχήθηκε χρόνια πολλά στην Χριστίνα Λαμπίρη, η οποία είχε τα γενέθλια της. ο Μικρούτσικος μπήκε σαν σίφουνας κι άρχισε να φιλάει όσους ήταν εκεί. Από την εορτάζουσα παρουσιάστρια μέχρι την εν διαστάσει σύζυγό του, Δήμητρα Ρουμπέση. Οι πάντες έμειναν κάγκελο με την επίσκεψη του Ανδρέα, αφού τίποτε δεν ήταν κανονισμένο. Εκείνη, όμως, που έμεινε στήλη άλατος ήταν η Ρουμπέση.

Η γυναίκα έχει μήνες να μιλήσει μαζί του και ξαφνικά τον βλέπει μπροστά της να έρχεται να της δίνει ένα ηχηρό φιλί, να τη ρωτάει στο πόδι αν είναι καλά και να την ξεπετάει όπως τις υπόλοιπες κοπέλες του πάνελ. Τι κι αν μέχρι πρόσφατα ήταν η γυναίκα του και η κορόνα στο κεφάλι του; Ο Μικρούτσικος μάλλον τα έχει ξεχάσει αυτά και μπροστά στη δική του προβολή, αδιαφόρησε αν η Δήμητρα βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Φυσούσε και ξεφυσούσε η έρμη μέχρι να ηρεμήσει, ενώ το δάκρυ ήρθε και «κατσικώθηκε» στο μάτι και με δυσκολία προσπάθησε να το συγκρατήσει.

Αλλά του Μικρούτσικου το αυτί μήτε που ίδρωσε. Χαιρέτησε τον κόσμο και ανανέωσε το ραντεβού του σύντομα με τους τηλεθεατές. Α, μας ενημέρωσε ότι πλέον ανήκει στο δυναμικό του Star. Τι να πει κανείς.... Άβυσσος η ψυχή του ριαλιτά Μικρούτσικου!