Δεύτερη επίθεση εναντίον Μύρτα!

04.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Δεύτερη επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε πέντε μήνες έκαναν άγνωστοι στην έκθεση αυτοκινήτου του Σέρου Μύρτα. Ο νεαρός επιχειρηματίας βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και δεν μπορεί να
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Δεύτερη επίθεση με εκρηκτικό μηχανισμό μέσα σε πέντε μήνες έκαναν άγνωστοι στην έκθεση αυτοκινήτου του Σέρου Μύρτα. Ο νεαρός επιχειρηματίας βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είναι εκείνος ή εκείνοι που έχουν βάλει στόχο τον ίδιο.

Η πρώτη επίθεση έγινε τον περασμένο Ιούλιο με τον ίδιο τρόπο, μόνο που τότε δεν υπήρξαν μεγάλες υλικές ζημιές. Αυτή τη φορά οι ζημιές ξεπερνούν τις 500 χιλιάδες ευρώ, αφού καταστράφηκαν ολοσχερώς οκτώ πολυτελή αυτοκίνητα και προκλήθηκαν ζημιές στα γύρω καταστήματα.

Ο Μύρτας ήταν στο σπίτι του στην Γλυφάδα, μαζί με την Ευαγγελία Αραβανή, όταν τα ξημερώματα της Τετάρτης τον ενημέρωσαν για την επίθεση στην έκθεση, που βρίσκεται στο Ελληνικό. Το ζευγάρι πήγε αμέσως στο σημείο, με την Ευαγγελία να είναι σε κατάσταση σοκ και να ξεσπάει σε λυγμούς. Τι κι αν οι δυο τους είναι λίγο καιρό μαζί; Το μοντέλο είναι σφόδρα ερωτευμένο με τον Σέρο και σοκαρίστηκε για την άσχημη δοκιμασία που περνάει ο καλός της για δεύτερη φορά μέσα σε πέντε μήνες.