Μάνα σαν την Μαριλένα άλλη καμία!

04.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι λείπει σε ένα κοσμικό γεγονός; Τι λείπει; Τι λείπει; Το βρήκα... η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου του λείπει, η οποία από τότε που έγινε μάνα έχει χαθεί από προσώπου πάρτι και κοσμικού γεγονότος
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι λείπει σε ένα κοσμικό γεγονός; Τι λείπει; Τι λείπει; Το βρήκα... η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου του λείπει, η οποία από τότε που έγινε μάνα έχει χαθεί από προσώπου πάρτι και κοσμικού γεγονότος. Στην αρχή δεν είχα καταλάβει την απουσία της, αλλά όσο περνάει ο καιρός νιώθω το κενό. Και μετά από πολλή σκέψη γιατί νιώθω «άδεια» και το δελτίο του Star μοιάζει φτωχότερο, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι για όλα φταίει η απουσία της Μαριλένας.

Πάλι καλά που η εν λόγω έκανε μία guest εμφάνιση και πήραμε μία μικρή χαρά. Με τις, δε, δηλώσεις της στήσαμε ολόκληρο πανηγύρι. Γιατί, όταν η Μαριλένα μιλάει, εμείς πέφτουμε στα πατώματα από τα γέλια. Η μάνα Παναγιωτοπούλου δε μιλάει πια για γόβες, φρου φρου και αρώματα. Αυτά ανήκουν στο μακρινό εργένικο παρελθόν της. Τώρα με το παιδί μιλάει μόνο γι’ αυτό και για θέματα που το αφορούν.

Ξέρεις πόσες φορές αλλάζει την ημέρα πάνες στο «υψηλό μωρό»; Όσες έχει μέσα ένα πακέτο μπεμπιλίνο. Το μεγάλο. Πόσες είναι, 20; 30; Ε, τόσες. Μη νομίζεις ότι το μικρό λερώνεται κάθε φορά. Μια χαρά είναι το εντεράκι του, απλά η μάνα του έχει λόξα με την καθαριότητα κι έτσι όλη τη μέρα δεν κάνει τίποτε άλλο από το να του αλλάζει πάνες. Θα πάθει τίποτε το παιδί, αλλά η Μαριλένα ξέρει τι κάνει. Πάνες αλλάζει και ο πατέρας Κωνσταντίνος, ο οποίος το ταΐζει κιόλας. Αμέ. Τι άλλο μάθαμε; Ότι οι γονείς έκαναν μαθήματα μασάζ και κάνουν στο μωρό τους κάθε μέρα. Εμ, τόσες φορές που του αλλάζουν πάνες, του χρειάζεται ένα μασάζ. Πάντως, να ξέρεις, η Παναγιωτοπούλου είναι μια χαζομαμά και σκέφτεται να αποκτήσει και δεύτερη κούκλα. Ε, λάθος.... παιδί ήθελα να πω.