Σάρωσαν "Πακέτο" και "Bellas TV"!

05.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Σαρωτική πρεμιέρα έκανε η «Bellas TV» των Σάκη Μπουλά και Σωτήρη Καλυβάτση, αφού το δίδυμο με το «καλημέρα» έκαναν το εκπληκτικό 31,3% τηλεθέαση. Και να φανταστεί κανείς ότι την ίδια ώρα έπαιζε απέναντι η «Στιγμή της αλήθειας».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Σαρωτική πρεμιέρα έκανε η «Bellas TV» των Σάκη Μπουλά και Σωτήρη Καλυβάτση, αφού το δίδυμο με το «καλημέρα» έκαναν το εκπληκτικό 31,3% τηλεθέαση. Και να φανταστεί κανείς ότι την ίδια ώρα έπαιζε απέναντι η «Στιγμή της αλήθειας». Περισσότεροι από 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθισαν να απολαύσουν τους Καλυβάτση και Μπουλά, οι οποίοι «έγραψαν» με τα σατυρικά σκετς και το χιούμορ τους.

Έτσι, όπως αποδείχθηκε, το Mega μόνο λάθος επιλογή δεν έκανε που προτίμησε να βάλει μία καινούργια εκπομπή απέναντι από την Ευγενία Μανωλίδου και τον «Ορό» της, που τις προηγούμενες εβδομάδες σημείωναν μεγάλα νούμερα και είχαν γίνει talk of the town. Αυτό, όμως, δε συνέβη και αυτή τη φορά, αφού η καμπάνα του ΕΣΡ «ηχούσε» καθόλη τη διάρκεια του παιγνιδιού. Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μία light εκπομπή και οι ερωτήσεις στους παίκτες ήταν από χλιαρές ως ξενέρωτες. Αν λάβεις υπόψη σου ότι είχαμε συνηθίσει σε πιο σκληρές ερωτήσεις για λεσβιακό σεξ, για μέτρηση μορίου και κερατώματα. Έτσι, η νέα βερσιόν της «Στιγμής της αλήθειας» έφθασε μέχρι 29,7% τηλεθέαση.

Όσο για την Βίκυ Χατζηβασιλείου; Τι να πει κανείς. Συνεχίζει να μοιράζει πακέτα και κούτες με χαρτομάντιλα και με το σμίξιμο χαμένων συγγενών συγκινεί τηλεθεατές και AGB, φθάνοντας να κάνει το βράδυ της Πέμπτης μέχρι 38,2% τηλεθέαση.