Η Βανδή απαντά σε αυτούς που την κατηγορούν!

04.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πανικός έχει γίνει με την Δέσποινα Βανδή και τη δήλωσή της ότι «θα προτιμούσε να πεθάνει στο τροχαίο που είχε, παρά να μείνει ανάπηρη». Όλος ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί και στο Διαδίκτυο
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πανικός έχει γίνει με την Δέσποινα Βανδή και τη δήλωσή της ότι «θα προτιμούσε να πεθάνει στο τροχαίο που είχε, παρά να μείνει ανάπηρη». Όλος ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί και στο Διαδίκτυο οι διαμαρτυρίες για τη δήλωση της τραγουδίστριας όλο και πληθαίνουν. Μάλιστα, ο πρόεδρος της παραολυμπιακής επιτροπής επιτέθηκε στην Βανδή, ενώ το Star (λείπει ο Μάρτης από την Σαρακοστή;) από το δελτίο του την καλούσε τις προηγούμενες μέρες να ζητήσει συγνώμη.

Μιλάμε γίνεται ο τρελός πανικός και μέσα σε αυτόν η Βανδή είπε να τοποθετηθεί. Όπως όλοι σταρ του είδους της έδωσε την απάντηση μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα και προς απογοήτευση (του Star κυρίως) δεν ζήτησε συγνώμη για όσα δήλωσε. Θεωρεί ότι μοιράστηκε με τον κόσμο μία προσωπική της αδυναμία. Το γεγονός ότι θα προτιμούσε να πεθάνει, παρά να μείνει ανάπηρη είναι για την ίδια μία αδυναμία, ενώ τόνισε ότι θαυμάζει τους ανθρώπους με ειδικές ικανότητες και μάλιστα στο παρελθόν τους έχει στηρίξει με συναυλίες που έχει κάνει.

Χμ. «Κάψε με Γιάννη να σε αλείψω λάδι» ένα πράγμα. Η ιστορία αυτή σηκώνει μεγάλη κουβέντα. Η Βανδή είναι ένα δημόσιο πρόσωπο και οι δηλώσεις της έχουν περισσότερο βάρος από τις δικές μου δηλώσεις, που με ξέρει μόνο η μάνα μου. Δεν μπορεί, λοιπόν, αυτό το πρόσωπο να δηλώνει κάτι τέτοιο, διότι φαντάσου πώς θα νιώσει το παιδάκι με ειδικές ικανότητες - που όμως είναι θαυμαστής της - όταν ακούσει το «είδωλό» του να προτιμά τον θάνατο παρά να βρεθεί στην ίδια θέση με εκείνο.

Από την άλλη, η αοιδός αναφέρεται στις συναυλίες που έχει κάνει κατά καιρούς. Με το μπαρδόν, αλλά αυτό είναι αντιφατικό. Από τη μία ενθαρρύνεις τους ανθρώπους με αναπηρία και τους ενισχύσεις οικονομικά, αλλά από την άλλη τους απαξιώνεις με τη δήλωση σου. Σίγουρα, η Βανδή μίλησε αυθόρμητα και δεν είχε σκοπό να προσβάλλει κανέναν. Και σίγουρα οι αντιδράσεις της άλλης πλευράς φθάνουν το σημείο της υπερβολής. Καλό, θα είναι στο μέλλον τα «επώνυμα» πρόσωπα να προσέχουν τι λένε. Γιατί, στην τελική αυτοί δεν είναι εμείς. Κι αν δουν ότι δεν το έχουν ας... μασήσουν καλύτερα, παρά να αρχίσουν τις εκμυστηρεύσεις τους!