Η Αλιμπέρτη μιλάει για τον χωρισμό της!

04.12.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η μέρα που όλοι περιμέναμε, επιτέλους ήρθε και η Σοφία Αλιμπέρτη μετά από δύο μήνες μιλάει για τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Και δεν το έκανε μέσα από την εκπομπή της, όπως θα περιμέναμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η μέρα που όλοι περιμέναμε, επιτέλους ήρθε και η Σοφία Αλιμπέρτη μετά από δύο μήνες μιλάει για τον χωρισμό της με τον Αλέξανδρο Παρθένη. Και δεν το έκανε μέσα από την εκπομπή της, όπως θα περιμέναμε, αλλά με συνέντευξη της σε μηνιαίο περιοδικό, που συνοδεύτηκε με μία φωτογράφηση όλο νόημα. Γιατί, ακόμα κι αν δεν κάνεις τις συνταρακτικές αποκαλύψεις - που δεν της έκανε η Σοφία - μία εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις και είναι καλύτερη από μία συνταρακτική αποκάλυψη!

Η Αλιμπέρτη ντυμένη νύφη - αυτό είναι άμα έχεις χιούμορ - δηλώνει από την αρχή ότι αυτή είναι η τελευταία φορά που βάζει νυφικό, έστω και για τις ανάγκες μίας φωτογράφησης. Κι επειδή, έξυπνα παιδάκια είμαστε, καταλάβαμε ότι ένας από τους λόγους που χώρισε το ζευγάρι είναι και ο γάμος. Θα θυμάσαι, άλλωστε ότι ο Παρθένης ήθελε να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, αλλά η ίδια δεν «ψηνόταν» στην ιδέα. Η Σοφία είπε και άλλα για τη σχέση τους, ενώ αποκάλυψε ότι φεύγει από μία κατάσταση όταν δεν είναι πια ερωτευμένη. Και μάλλον μετά από τρία χρόνια με τον Αλέξανδρο της τελείωσε ο έρωτας.

Ωστόσο, η ίδια δε μετανιώνει τον καιρό που έμεινε μαζί του, ούτε υπήρξαν εμπόδιο τα δέκα χρόνια που τους χώριζαν. Η Αλιμπέρτη δεν σκέφτεται να κάνει δεύτερο γάμο, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην σύζυγό της και πατέρα των παιδιών της, Γιάννη Πάριο, τον οποίο όπως είπε θαυμάζει πολύ. Τον Παρθένη δεν μας είπε, τον θαυμάζει; Αυτό, όμως, που την εκνεύρισε τα μάλα ήταν τα δημοσιεύματα μετά τον χωρισμό της, που έλεγαν ότι πρόκειται για τρικ, ώστε να ανεβάσει τα νούμερα της εκπομπής της.