Η Βίκυ σμίγει οικογένειες, η Ευγενία τις χωρίζει!

07.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Πέμπτη είναι μία ιδιαίτερη τηλεοπτικά βραδιά. Ο Alpha στέλνει «πακέτα» με την Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο ΑΝΤ1 καλωδιώνει τους παίκτες με τον ανιχνευτή ψεύδους και τους ανακρίνει στη «Στιγμή της αλήθειας».
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Πέμπτη είναι μία ιδιαίτερη τηλεοπτικά βραδιά. Ο Alpha στέλνει «πακέτα» με την Βίκυ Χατζηβασιλείου και ο ΑΝΤ1 καλωδιώνει τους παίκτες με τον ανιχνευτή ψεύδους και τους ανακρίνει στη «Στιγμή της αλήθειας». Οι δύο εκπομπές, αν κι έχουν να κάνουν με οικογενειακές και προσωπικές υποθέσεις, είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους. Το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι και οι δύο κάνουν υψηλά νούμερα τηλεθέασης, αν και για την Βίκυ Χατζηβασιλείου αυτή είναι η τέταρτη χρονιά.

Στις 9 το βράδυ ξεκινάει το «Πάμε Πακέτο», όπου η παρουσιάστρια προσπαθεί να ενώσει οικογένειες και να βρει χαμένα πρόσωπα από διάφορα μέρη της γης. Αν και η εκπομπή γίνεται μέσα σε ιδιαίτερα συγκινησιακό κλίμα (κατά πακέτα χαλάω τα χαρτομάντιλα κάθε Πέμπτη) κι έχει κάποια στοιχεία reality, προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες. Μερικές ιστορίες θυμίζουν την «Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου», που λες τώρα θα έρθει ο Νίκος Ξανθόπουλος να αναζητήσει τον πατέρα του, είναι αλήθεια. Ωστόσο, η εκπομπή είναι από τα «γερά» χαρτιά του καναλιού, ενώ φέτος συνεχίζει να σημειώνει μεγάλα νούμερα, όπως χθες, που έκανε μέχρι και 38% τηλεθέαση.

Κι αν η Χατζηβασιλείου ενώνει οικογένειες, έρχεται μετά από μία ώρα στον ΑΝΤ1 η Ευγενία Μανωλίδου να τις χωρίσει. Στην κυριολεξία, όμως, διότι ήδη από τις πρώτες εκπομπές της «Στιγμής της αλήθειας» έχουμε χωρισμούς ζευγαριού, γάμους να μην γίνονται και οικογένειες να περνούν κρίση. Τι κι αν η Μανωλίδου είναι σύζυγος του Άδωνι - Μπουμπούκου - Γεωργιάδη του ΛΑ.Ο.Σ., όπου λογικά πρέπει να έχουν ως σημαία το «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια»; Το reality που παρουσιάζει δεν έχει ούτε ιερό και όσιο. Ωστόσο, κάθε εβδομάδα ανεβαίνει σε νούμερα και το τελευταίο επεισόδιο έκανε μέχρι και 36.8% τηλεθέαση. Κι ακόμη είναι στην αρχή.