Νίκος Καρβέλας vs Τζούλιας Αλεξανδράτου!

07.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τη φόρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου έκοψε ο Νίκος Καρβέλας και βλέπω το κορίτσι να πέφτει σε μελαγχολία. Άσε, που φέρνει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα της στο «Καραμέλα», επειδή ο συνθέτης
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τη φόρα της Τζούλιας Αλεξανδράτου έκοψε ο Νίκος Καρβέλας και βλέπω το κορίτσι να πέφτει σε μελαγχολία. Άσε, που φέρνει τα πάνω κάτω στο πρόγραμμα της στο «Καραμέλα», επειδή ο συνθέτης δεν θέλει η Αλεξανδράτου να τραγουδήσει Καρβέλα! Ναι, όπως το διάβασες. Η Τζούλια στο πρόγραμμά της λέει την «Χονολουλού» του συνθέτη, ενώ απ’ ότι κατάλαβα ήθελε να το κάνει και διασκευή.

Ωστόσο, εκείνος έμαθε τα νέα και απαγόρευσε να ξαναπεί το τραγούδι του και γενικά να το χρησιμοποιήσει με κάθε τρόπο. Δεν μπορείς να του πεις τίποτε. Δική του περιουσία είναι, όπου θέλει τη δίνει και στην Τζούλια ούτε κατά διάνοια θέλει να δώσει το τραγούδι του. Λες να φοβάται μήπως εκείνη το «εκτελέσει» στην κυριολεξία; Μία πρώτη γεύση που πήρα από το δελτίο του Star, μπορώ να πω: «Ναι, η Αλεξανδράτου το εκτελεί κανονικά κι αν υπήρχε ποινή φυλάκισης σε τέτοιες περιπτώσεις, το μοντέλο θα έτρωγε ισόβια. Την ηλεκτρική καρέκλα την έχουμε καταργήσει»!

Η άρνηση του Καρβέλα έκανε έξαλλο τον Ηλία Πανταζόπουλο (νομίζω μάνατζερ της Τζούλιας), του οποίου ιδέα ήταν να... εκτελέσει το τραγούδι. Μάλιστα, ο Πανταζόπουλος πήγε στην «Πρωινή Μελέτη» και αναρωτήθηκε γιατί ο Καρβέλας δίνει τραγούδια στον Βας Βας, τον Κατέλη και τους λοιπούς και δεν δέχεται στην Αλεξανδράτου. Καλύτεροι είναι εκείνοι δηλαδή; Όχι καλύτερους δεν τους λες με τίποτε. Μάλιστα, στη δική τους περίπτωση ίσα που επαναφέρεις την... θανατική ποινή. Μουσικά πάντα να εξηγούμαι. Αλλά βλέπεις η Τζούλια πήγε πρώτα στα καλλιστεία. Ας πήγαινε στις «Αϋπνίες» και θα έβλεπες μετά. Μέχρι τη «Θεία Λόλα» θα έλεγε. Μη σου πω και το «Δώδεκα». Μπρρρ.