Η... συνταρακτική αποκάλυψη της Άντζελας!

07.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Είναι μεγάλη απόλαυση η Άντζελα Δημητρίου κάθε φορά που μιλάει για τα προσωπικά της και παίζει να είναι από τις λίγες που δεν χρειάζονται τον «Ορό της αλήθειας» για να την πει.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Είναι μεγάλη απόλαυση η Άντζελα Δημητρίου κάθε φορά που μιλάει για τα προσωπικά της και παίζει να είναι από τις λίγες που δεν χρειάζονται τον «Ορό της αλήθειας» για να την πει. Αχρείαστος της είναι ο ανιχνευτής ψεύδους, αφού η «Λαίδη» δεν θέλει ένα τέτοιο μηχάνημα για να πει την αλήθεια. Το κάνει από μόνη της, αρκεί να της δώσεις το ερέθισμα και να της φτιάξεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Αυτό συνέβη στην εκπομπή της Βάνας Μπάρμπα, όπου οι δύο γυναίκες έπιασαν ψιλή κουβεντούλα, αλλά με... βάθος ανάλυσης για τις προσωπικές σχέσεις. Η Άντζελα λύθηκε και μίλησε για τον γάμο της με τον Γιώργο Τρούπη. «Ήθελα να τον χωρίσω από τον πρώτο μήνα» αποκάλυψε η Δημητρίου, η οποία όμως τελικά έκανε πέτρα την καρδιά της και τον χώρισε λίγο καιρό αργότερα. Εξάλλου, σύμφωνα με την αοιδό, ο Τρούπης δεν πρόσφερε τίποτε στο σπίτι που μένανε και όλα τα έξοδα ήταν δικά της. Γυναίκα και άνδρας του σπιτιού η Άντζελα και απορώ γιατί τον παντρεύτηκε για δεύτερη φορά, αφού αυτή έπρεπε να ξέρει το ποιόν του.

Καλά, εκεί που ανατρίχιασα και μου σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο βραδιάτικα ήταν η αποκάλυψη που έκανε ότι ο Τρούπης με τον δεύτερο γάμο ήθελε να την εκδικηθεί. «Με παντρεύτηκε μετά από είκοσι χρόνια, στην ίδια εκκλησία, με τον ίδιο παπά, την ίδια ώρα» είπε η Άντζελα κι έχω την ένσταση μου σε αυτό. Γιατί καλό το σκιάξιμο και η ανατριχίλα που ένιωσα, αλλά τώρα που το σκέφτομαι αναρωτιέμαι: «εκείνη γιατί συμφώνησε»; Μήπως τότε έβλεπε το όλο σκηνικό πολύ ρομαντικό και συγκινητικό και ουχί ως εκδίκηση του Τρούπη; Γιατί, αν πράγματι ο άνθρωπος ήθελε με αυτό τον τρόπο να την εκδικηθεί, τι να πω... ο Τρούπης βλέπει πολλά ερωτικά θρίλερ!