Τάλε κουάλε ο Sakis η "Ρουβίτσα"!

06.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το ερώτημα που μας βασανίζει από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής «Τίνος μοιάζει η μικρή» επιτελούς λύθηκε. Δεν πιστεύω να μην κατάλαβες ποιο μικρή εννοώ. Ένα είναι το μωρό
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ερώτημα που μας βασανίζει από το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής «Τίνος μοιάζει η μικρή» επιτελούς λύθηκε. Δεν πιστεύω να μην κατάλαβες ποιο μικρή εννοώ. Ένα είναι το μωρό που μας απασχολεί τελευταία και θα μας απασχολεί συνέχεια: η κόρη του Sakis Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη. Λοιπόν, η «Ρουβίτσα» είναι τάλε κουάλε ο μπαμπάς της και το αυτό μας αποκάλυψε η Πέγκυ Ζήνα.

Η αοιδός επισκέφθηκε το ζευγάρι στο μαιευτήριο και κατά την έξοδο της αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ότι η μικρή είναι ίδια με τον Sakis. Από την Ζυγούλη δεν έχει πάρει τίποτε. «Η Κάτια είχε φιλική συμμετοχή στη σύλληψη» είπε η Πέγκυ και πολύ μου άρεσε αυτό το σχόλιο. Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι το μωρό είναι όμορφο, διότι από όποια πλευρά και αν κοιτάξεις μόνο ομορφιά βλέπεις.

Ο Ρουβάς μετά τη γέννηση της κόρης του πλέει σε πελάγη ευτυχίας και είναι μέσα στη βαθιά συγκίνηση. Για να καταλάβεις, όταν πάει να μιλήσει για εκείνη, βουρκώνει. Σνιφ, σνιφ. Τι συγκινητικό. Sakis και Κάτια κοιμούνται μαζί στη σουίτα του μαιευτηρίου και δεν βγαίνουν καθόλου από αυτή. Μόνο ο τραγουδιστής αποχωρίζεται τις γυναίκες της ζωής του για να πάει στις πρόβες του X Factor και μετά επιστρέφει πίσω. Στο σπίτι θα πάνε την Παρασκευή.