Έλ. Παπαρίζου: "Νόμιζα ότι θα πεθάνω"!

06.11.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ανανεωμένη και με καλή διάθεση επιστρέφει η Έλενα Παπαρίζου στην αθηναϊκή νύχτα, μετά από ένα χρόνο αποχής από τις πίστες. Κι αν οι ατυχίες που την κυνήγησαν ήταν πολλές
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ανανεωμένη και με καλή διάθεση επιστρέφει η Έλενα Παπαρίζου στην αθηναϊκή νύχτα, μετά από ένα χρόνο αποχής από τις πίστες. Κι αν οι ατυχίες που την κυνήγησαν ήταν πολλές (η περιπέτεια με τα σκηνικά θύμιζαν το γεφύρι της Άρτας, όπου ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ γκρεμιζόταν και είχαν ως αποτέλεσμα την αναβολή για μία εβδομάδα της πρεμιέρας στην «Ιερά οδό») η Έλενα δεν το έβαλε κάτω. Για δεύτερη φορά εμφανίζεται στο πλευρό του Πασχάλη Τερζή και είναι έτοιμη μετά το διάλλειμα που έκανε, να κατακτήσει και πάλι τις πίστες.

Είναι το... «Number one» αν και αυτός ο τίτλος της στοίχισε σε ηρεμία. Όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή της σε εβδομαδιαίο περιοδικό, πριν δύο χρόνια κι ενώ τραγουδούσε έπαθε κρίση πανικού. «Πίστευα ότι θα πεθάνω» λέει η Έλενα, η οποία από τότε παθαίνει συχνά τέτοιες κρίσεις και δεν μπορεί να είναι με πολύ κόσμο χωρίς έναν δικό της άνθρωπο. Αυτό, όμως, ξεκίνησε ξαφνικά τη μεγάλη βραδιά της Γιουροβίζιον, όπου η ίδια ένιωθε χαμένη ανάμεσα σε τόσο κόσμο.

Η Παπαρίζου μίλησε για τις φήμες που κυκλοφορούν κατά καιρούς (ειδικά πέρυσι οργίαζαν) και τη θέλουν μία να χωρίζει με τον Τόνι Μαυρίδη, μία να είναι άρρωστη και την άλλη να τη σχολιάζουν αρνητικά για τα κιλά που πήρε. Η ίδια λέει ότι αυτό είναι το τίμημα της δόξας, αν και η ίδια στην προσωπική της ζωή προσπαθεί να είναι η Έλενα και να ζει φυσιολογικά, όπως οι υπόλοιποι. Βέβαια, οι φήμες ότι είναι άρρωστη την εξόργιζαν περισσότερο απ’ όλα. Πάντως, έχει χάσει αρκετά κιλά (10 συγκεκριμένα) κι αυτό το έκανε, όχι γιατί άκουσε τα εξ’ αμάξης, αλλά δεν θα μπορούσε να έχει αντοχές στην πίστα.