Κίντμαν: είμαι καλά!

11.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μια χαρά και δυο τρομάρες είναι η Νικόλ Κίντμαν, η οποία σφύζει από υγεία και θα τους θάψει όλους πέρα στο Χόλιγουντ
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μια χαρά και δυο τρομάρες είναι η Νικόλ Κίντμαν, η οποία σφύζει από υγεία και θα τους θάψει όλους πέρα στο Χόλιγουντ (μεταφορά είναι αυτό, δεν το γύρισε η γυναίκα σε δουλειές του κορακιού)! Έτσι, οι φήμες που κυκλοφόρησαν τελευταία και ήθελαν τη διάσημη ηθοποιό να πάσχει από καρκίνο του μαστού είναι ένα φούμαρο και μισό!

Η Νικόλ έκανε πρόσφατα το καθιερωμένο ετήσιο τσεκ απ και ο γιατρός της θεώρησε πως έπρεπε να κάνουν κάποιες περαιτέρω ειδικές εξετάσεις για το στήθος. Τα αποτελέσματα βγήκαν αρνητικά, άρα η Κίντμαν είναι ντούρα, όμως αυτά βγήκαν και στη φόρα, δηλαδή στη δημοσιότητα. Άραγε, ποίος δεν κράτησε το στόμα του κλειστό και αποκάλυψε πως η ηθοποιός κάνει εξετάσεις για καρκίνο του μαστού; Μέχρι στιγμής είναι ένα άλυτο ερώτημα, όμως, η Κίντμαν είναι τόσο εξοργισμένη επειδή έκαναν βούκινο τα προσωπικά της, που δεν θα αφήσει το θέμα να περάσει στο ντούκου.

Αφού αναγκάστηκε να βγει και να διαψεύσει δημοσίως τις φήμες τώρα ψάχνει να βρει τον άνθρωπο με το μεγάλο στόμα. Υποπτεύεται κάποιους από το νοσοκομείο και καταλαβαίνεις πως άπαξ και βρει τον ένοχο....μαύρο φίδι που τον έφαγε!