Παντρεύεται ο Νίκος Χατζηνικολάου!

11.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία για το Νίκο Χατζηνικολάου.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού" λέγανε οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, όμως αυτό δεν έχει καμία σημασία για το Νίκο Χατζηνικολάου. Ο γνωστός παρουσιαστής...εν γνώσει του και ηθελημένα (ξέρεις, καμιά φορά δεν καταλαβαίνεις πως σε βρήκε το κακό), το καλοκαίρι παντρεύεται! Κι όχι μόνο συναίνεσε στο γάμο με την Κρίστι Τσολακάκη (λες στους άνδρες: να παντρεύουμε καλοκαίρι; και απαντάνε: μμμ. Δηλαδή, ναι), αλλά είναι αυτός που πήρε ζεστά την υπόθεση -γάμος.

Για του λόγου το αληθές, ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε πρόταση γάμου στην καλή του on air! Κάτι σαν Διονύση Σχοινά και Καίτη Γαρμπή, στο πιο επίσημο, όμως και χωρίς Ρούλα Κορομηλά, αλλά με Άννα Βίσση, Άννα Δρούζα, Κων/νο Μητσοτάκη και Μπούτρος Μπούτρος Γκάλι! Η πρόταση έγινε τη βραδιά απονομής των βραβείων "leaders of the year" όταν ο Χατζηνικολάου ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο του ως "κορυφαίος παρουσιαστής".

Εκεί, ανάμεσα στις καθιερωμένες ευχαριστίες "έσκασε" τη βόμβα πως το καλοκαίρι παντρεύεται την καλή του, με την οποία είναι σφόδρα ερωτευμένος και η οποία ήρθε κι έφερε στη ζωή του νέο νόημα. Αφού τελείωσε το μελιστάλαχτο και διόλου νερόβραστο λόγο του, επέστρεψε στη θέση του για να δώσει στην Κρίστι ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων. Τη σκηνή παρακολούθησαν με δάκρυα στα μάτια οι δυο επιστήθιες Άννες της μέλλουσας νύφης, η Βίσση και η Δρούζα. Εννοείται πως το χειροκρότημα έπεσε σύννεφο, διότι δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια ο Χατζηνικολάου.

Γι αυτό, ποτέ μη λες ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται!!!!