Γέννησε η Δέσποινα Βανδή!

09.02.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το γεγονός που όλοι περιμέναμε, συνέβη. Το υψηλό μωρό της ελληνικής show biz, η μικρή Νικολαϊδη ήρθε στον κόσμο. Στον ισπανικό κόσμο,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το γεγονός που όλοι περιμέναμε, συνέβη. Το υψηλό μωρό της ελληνικής show biz, η μικρή Νικολαϊδη ήρθε στον κόσμο. Στον ισπανικό κόσμο, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Όπως κατάλαβες, η Δέσποινα Βανδή είναι και τυπικά μία μάνα, αφού τα ξημερώματα έφερε στον κόσμο τον καρπό του γάμου της με το Ντέμη Νικολαϊδη.

Η κόρη του ζεύγους γεννήθηκε στην Ισπανία με φυσιολογικό τοκετό, ενώ μάνα και dona (δεσποινίδα ισπανιστί) χαίρουν άκρας υγείας. Η μικρή, απ' ότι πληροφορηθήκαμε, ζυγίζει περί τα 3 κιλά και είναι μελανούρι. Από το πανάκριβο (στην καλύτερη κλινική της Ισπανίας γέννησε η Βανδή) μαιευτήριο αναμένεται να βγουν τα επόμενα 24ωρα.

Δίπλα στην αοιδό είναι ο Ντέμης καθώς και οι συμπεθέρες, που βρίσκονται στην Ισπανία τον τελευταίο μήνα. Στη Μαδρίτη θα πάνε και οι φίλοι του ζευγαριού, όπως ο Κώστας Καπετανίδης (που μάλλον θα είναι αυτός ο νονός και ουχί ο Σάκης Ρουβάς), ο Φοίβος και άλλοι.

Από εμάς....να σας ζήσει βρε!!!