Συντετριμμένη η Τζένιφερ Λοπέζ!

30.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ο χωρισμός της Τζένιφερ Λοπέζ και του Μπεν Αφλεκ για τους νοήμονες ανθρώπους ήτο φυσιολογικός, για την καλλιτέχνιδα όμως ήτο πραγματικό σοκ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ο χωρισμός της Τζένιφερ Λοπέζ και του Μπεν Αφλεκ για τους νοήμονες ανθρώπους ήτο φυσιολογικός, για την καλλιτέχνιδα όμως ήτο πραγματικό σοκ. Για δεύτερη φορά, ο Αφλεκ εγκατέλειψε την καλή του στα κρύα του λουτρού κι ενώ εκείνη έκανε ετοιμασίες για τον γάμο τους. Ανάρμοστη συμπεριφορά, που λογικά κι επόμενα ράγισε την καρδιά της.

Με πόνο στην καρδιά η Τζένιφερ μίλησε για τον χωρισμό της, προκαλώντας παγκόσμια...αρσενική συγκίνηση. Και οι γυναίκες, μη νομίζεις, δεν έμειναν ασυγκίνητες, διότι ο Μπεν φέρθηκε ωσάν τον τελευταίο μισογύνη. Δεν θες τη γυναίκα αυτή που είναι να την πίνεις στο ποτήρι; Μην την παίρνεις. Όχι, όμως, να τη χωρίζεις όταν αυτή κάνει την τελευταία πρόβα νυφικού, για να τα ξαναβρείς μαζί της και να την χωρίσεις πάλι την ίδια χρονική περίοδο. Είναι κρίμα κι άδικο. Αυτό πιστεύει και η Λοπέζ, η οποία για να ξεπεράσει τον χωρισμό, θα ακολουθήσει τη γνωστή τακτική...εργασιοθεραπεία.! Αυτό πάλι, ποτέ δεν το κατάλαβα. Με τι κουράγιο δουλεύουν;

Κι ας πάμε στο "φιλετάκι" του θέματος: το κουτσομπολιό. "Πως χώρισε το ζευγάρι". Σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν στο Χόλιγουντ, ο Αφλεκ ζήτησε από την Λοπέζ να χωρίσουν το βράδυ που εκείνη του είχε ετοιμάσει ρομαντικό δείπνο, όπου μεταξύ άλλων πραγμάτων που θα έκαναν (τι κάνει νιαόυ, νιάου στα κεραμίδια), θα συζητούσαν και για τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου. Τότε, λοιπόν, ο Μπεν έσκασε το παραμύθι "εμείς οι δύο δεν μπορούμε να είμαστε μαζί και πρέπει να χωρίσουμε", αφήνοντας σύξυλη τη δύσμοιρη Τζένιφερ.

Η φήμη που κυκλοφορεί ότι η Λοπέζ υποβλήθηκε σε επέμβαση για να της επαναφέρουν το σαγόνι στην κανονική θέση (είχε φύγει), δεν έχει επιβεβαιωθεί.