"Μηχανή του σεξ" ο Μπραντ Πιτ!

28.01.2004
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ένα κτήνος είναι στο κρεβάτι ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος αν δεν ήταν ηθοποιός θα μπορούσε να δουλεύει ως "Μηχανή του σεξ".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ένα κτήνος είναι στο κρεβάτι ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος αν δεν ήταν ηθοποιός θα μπορούσε να δουλεύει ως "Μηχανή του σεξ". Για τέτοιο πολύπλευρο ταλέντο μιλάμε και δεν το λέμε εμείς προσωπικά αλλά η σύζυγος του, Τζένιφερ Ανιστον.

Η Ανιστον, λοιπόν, αφού έχει πια καλύψει το πονεμένο θέμα "κακές σχέσεις με τη μητέρα μου", το ευτυχές θέμα του γάμου και της καριέρας της, είπε να δώσει στον κόσμο καυτές λεπτομέρειες της σχέσης της με τον Μπραντ. Με πολύ καμάρι αποκάλυψε πως ο σύζυγός της είναι μία μηχανή του σεξ, που στο κρεβάτι τα δίνει όλα, τα κάνει όλα και συμφέρει. Η ίδια είναι ξετρελαμένη με τις κρυφές χάρες του, τις οποίες τώρα που αποφάσισε να αποκτήσει παιδί, χρησιμοποιούν στο έπακρο.

Τους τρόπους και τις μεθόδους, με τις οποίες δεν αφήνουν να περάσει ανεκμετάλλευτο το ταλέντο του Πιτ, δεν μας τις αποκάλυψε. Είναι βλέπεις και το κακό μάτι στη μέση. Μην έχουν τίποτε ξαφνικά. Ωστόσο, υμείς οι μη κατέχοντες το τάλαντο του ηθοποιού, δεν είστε από άλλο πλανήτη, καταλαβαίνετε πως χρησιμοποιείτε τις χάρες (αν τις διαθέτετε) και να κάνετε μία γυναίκα να βγαίνει δημοσίως και να κάνει βούκινο τα μυστικά της κρεβατοκάμαρας σας.

Μωρή τρελή, μωρή ζουρλή, είπες πως είμαι sex-machine;