"Έσβησε" το... Dream λόγω Ρουβά;

24.10.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εδώ Dream show, εκεί Dream show, πού είναι το Dream show; Σε ένα από τα συρτάρια του Alpha. Η απόφαση να αναβληθεί για φέτος το εν λόγω reality φαίνεται πως είναι οριστική και δυστυχώς
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εδώ Dream show, εκεί Dream show, πού είναι το Dream show; Σε ένα από τα συρτάρια του Alpha. Η απόφαση να αναβληθεί για φέτος το εν λόγω reality φαίνεται πως είναι οριστική και δυστυχώς για τα ταλέντα του τόπου, που δεν κατάφεραν να τρουπώσουν στο X Factor θα πρέπει να περιμένουν μέχρι του χρόνου. Οπότε και θα συζητηθεί εκ νέου, αν θα προβληθεί το Dream Show.

Παρόλο που ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα προβαλλόταν και υπήρχαν μεγάλες φιλοδοξίες, τελικά αναβλήθηκε, επειδή δεν βρέθηκαν τα «λαμπερά» ονόματα που θα εκπληρώσουν τις φιλοδοξίες αυτές. Η Ελένη Μενεγάκη, που ακουγόταν έντονα ότι θα ήταν στην παρουσίαση είτε απέρριψε την πρόταση είτε δεν της έγινε καν πρόταση. Ο Ηλίας Ψινάκης, πάλι, απέρριψε την πρόταση να είναι ξανά στην κριτική επιτροπή και μη σου φαίνεται περίεργο γιατί ο «δεινόσαυρος» των reality αρνήθηκε.

Φέτος, το αντίπαλο δέος του Dream είναι το X Factror, που μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλά σε νούμερα, θεωρείται από πολλούς λιγότερο reality από τα υπόλοιπα του είδους και το κυριότερο έχει συγκεντρώσει τα καλύτερα ονόματα. Ο Γιώργος Θεοφάνους στην επιτροπή και ο Sakis Ρουβάς στην παρουσίαση. Και ίσως ο τελευταίος να είναι και ο πιο σημαντικός λόγος της άρνησης του Ψινάκη, που κάποιες συγκρίσεις και ατάκες του τύπου: «ο μαθητής καλύτερος από τον δάσκαλο» θα έπαιζαν.

Ίσως, η παρουσία του Sakis να ήταν ο λόγος που και άλλα λαμπερά ονόματα απέφυγαν να πάρουν το ρίσκο. Να σε κάτι τέτοιες στιγμές η απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου είναι μεγάλη. Είχαν παλιά στον Alpha τον Ανδρέα και όποτε ήθελαν να κλείσουν μία τρύπα, τσουπ...τον επιστράτευαν. Είναι και μανούλα στα reality.