Η Βανδή ανέβαλε τη βάφτιση του γιου της!

10.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από το ατύχημα της Δέσποινας Βανδή με το αυτοκίνητο, που παραλίγο να της κοστίσει την ίδια της τη ζωή και η αοιδός δεν το είχε κουνήσει ρούπι από το σπίτι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τρεις εβδομάδες έχουν περάσει από το ατύχημα της Δέσποινας Βανδή με το αυτοκίνητο, που παραλίγο να της κοστίσει την ίδια της τη ζωή και η αοιδός δεν το είχε κουνήσει ρούπι από το σπίτι. Βλέπεις, το χτύπημα ήταν σοβαρό και ειδικά τις πρώτες μέρες είχε έντονους πονοκεφάλους και ζαλάδες, ενώ το κολάρο που φοράει (θα το έχει για άλλες δύο εβδομάδες) τη δυσκολεύει πολύ στην καθημερινότητα της.

Ωστόσο, η Δέσποινα αποφάσισε να βγει για λίγο από το σπίτι κι έτσι στη μία βόλτα πήγε με τα παιδιά της, Μελίνα και Γιώργο στο πάρκο, ενώ στη δεύτερη βόλτα πήγε με την Μελίνα σε ένα παιδικό πάρτι. Και στις δύο εξόδους της Βανδή ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί για να απαθανατίσει τις στιγμές και υποψιάζομαι πως θα πρέπει να περίμεναν πολλές μέρες στους δρόμους της Φιλοθέης μέχρι να βγει από το σπίτι της. Κομμάτια να γίνει, όμως, αφού το αποτέλεσμα ήταν καλό κι έχουν την Δέσποινα με το κολάρο να παίζει με τα παιδιά της. Τουλάχιστον, να προσπαθεί να παίξει, αφού ακόμη έχει πρόβλημα.

Μάλιστα, λόγω του ατυχήματος αναβλήθηκε η βάφτιση του μικρού Γιώργου, που ήταν προγραμματισμένη για το Φθινόπωρο. Έτσι, αυτή θα γίνει στις γιορτές των Χριστουγέννων, ενώ πλέον είναι σχεδόν σίγουρο ότι η Βανδή τον χειμώνα δεν θα εμφανισθεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο. Προτιμά να μείνει στο σπίτι με τα παιδιά της και το Ντέμη Νικολαϊδη.