Παντρεύονται Μαστροκώστα - Δέλλας!

10.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Με αγωνία και λαχτάρα περιμένουν την άφιξη της κόρης τους η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας σε δύο μήνες από τώρα. Κι ενώ στην αρχή το ζευγάρι δεν είχε κατά νου να παντρευτεί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Με αγωνία και λαχτάρα περιμένουν την άφιξη της κόρης τους η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας σε δύο μήνες από τώρα. Κι ενώ στην αρχή το ζευγάρι δεν είχε κατά νου να παντρευτεί πριν τη γέννηση της μικρής, αλλά να συνδυάσει μία και καλή θρησκευτικό γάμο με βάφτιση, τώρα μάλλον άλλαξε πλάνα. Έτσι, αποφάσισαν ο ερχομός της κόρης τους να βρει τους ευτυχισμένους γονείς... παντρεμένους. Σνφ, σνιφ.

Γωγώ και Τραϊανός σκοπεύουν να παντρευτούν άμεσα με πολιτικό γάμο, αλλά κανείς δεν ξέρει ακόμη πού θα γίνει αυτός. Αν θα γίνει σε κάποιο δημαρχείο στην Αθήνα ή ακόμη και στην Κύπρο, όπου μετακόμισαν λόγω της μεταγραφής του Δέλλα στην Ανόρθωση. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει σε στενό κύκλο και παρόντες θα είναι μόνο οι γονείς του ζευγαριού και κάποιοι φίλοι τους.

Αυτή την περίοδο η Γωγώ βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγε στη Μύκονο με τη μητέρα της και μία στενή της φίλη. Ο Δέλλας βλέπεις είχε υποχρεώσεις με την Εθνική, γι’ αυτό και η Μαστροκώστα βρήκε ευκαιρία να μείνει για λίγο στην Αθήνα. Στη Μύκονο, πάντως, δεν πήγε σε κάποια παραλία λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης κα προτίμησε να κάνει απογευματινές βόλτες στα σοκάκια του νησιού, ενώ το βράδυ επισκέφθηκε μόνο τις ταβέρνες.