Πετρουλάκη - Ίβιτς: μετακομίζουν στο Βελιγράδι!

10.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά» και όχι μόνο. Όταν χρειάζεται ακολουθεί τον σύζυγό της, ακόμη και στην άκρη της γης. Τα παραδείγματα πολλά, όμως της Ελένης Πετρουλάκη
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά» και όχι μόνο. Όταν χρειάζεται ακολουθεί τον σύζυγό της, ακόμη και στην άκρη της γης. Τα παραδείγματα πολλά, όμως της Ελένης Πετρουλάκη είναι το πιο χαρακτηριστικό, αφού η γνωστή γυμνάστρια γι’ ακόμη μία φορά εγκαταλείπει την Αθήνα και ακολουθεί τον Ίλια Ίβιτς στον επόμενο επαγγελματικό του σταθμό.

Αυτή τη φορά η οικογένεια Ίβιτς μετακομίζει στην ιδιαίτερη πατρίδα του Ίλια, το Βελιγράδι και θα μείνουν εκεί τουλάχιστον για δύο χρόνια. Βλέπεις, ο Ίλια θα είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα κι επειδή ως πρόταση ήταν η καλύτερη, δεν ήταν δυνατόν να την απορρίψουν. Η Πετρουλάκη στηρίζει την καριέρα του συζύγου της, γι αυτό και αποφάσισε να μετακομίσει με τα τέκνα τους στο Βελιγράδι. Κι ας αφήνει πίσω τη δική της καριέρα και την αλυσίδα γυμναστηρίων, που τον τελευταίο καιρό πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και ανοίγει άλλα παραρτήματα.

Η οικογένεια και ο σύζυγος είναι πάνω απ’ όλα για την Ελένη, η οποία θα έρχεται στην Ελλάδα δύο φορές το μήνα για να επιβλέπει τα γυμναστήρια. Ο Ίβιτς έχει κιόλας μετακομίσει στο Βελιγράδι, ενώ η Πετρουλάκη με τις τρεις κόρες τους θα πάνε στις αρχές Οκτωβρίου, οπότε και θα έχουν βρει σπίτι. Πάντως, αυτή είναι η τρίτη φορά που η γυμνάστρια ακολουθεί τον Ίβιτς μακριά από την Αθήνα. Η πρώτη ήταν στο Τορίνο και η δεύτερη στη Θεσσαλονίκη.