Η έγκυος Κορινθίου φωτογραφίζεται γυμνή!

09.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Ντέμι Μουρ βαδίζει και η Μαρία Κορινθίου, η οποία είπε να φέρει λίγο αέρα Χόλιγουντ στην Ελλάδα. Τι έκανε; Φωτογραφήθηκε γυμνή
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Ντέμι Μουρ βαδίζει και η Μαρία Κορινθίου, η οποία είπε να φέρει λίγο αέρα Χόλιγουντ στην Ελλάδα. Τι έκανε; Φωτογραφήθηκε γυμνή με την κοιλιά τούρλα, δύο μήνες ακριβώς πριν φέρει στον κόσμο την κόρη της. Η φωτογράφηση έγινε για λογαριασμό μηνιαίου περιοδικού και με μια πρώτη ματιά βλέπεις ο έρμος ο αναγνώστης μία σχεδόν ετοιμόγεννη πεταμένη στα βράχια... της Αλόννησου (που θα έλεγε και η Έφη Σαρρή).

Για την ακρίβεια, μία τσίτσιδη σχεδόν ετοιμόγεννη, η οποία σε κάποιες πόζες ρίχνει κάτι πάνω της, όπως ένα διάφανο σάλι, που δεν αφήνει τίποτε στη φαντασία του αρσενικού αναγνώστη. Τώρα, δεν ξέρω κατά πόσο θα κάνει «δουλειά» η φαντασία του αρσενικού, βλέποντας σε αποκαλυπτικές πόζες την έγκυο Κορινθίου. Η ίδια, πάντως, θεωρεί πως μία έγκυος γυναίκα μπορεί να είναι σέξι κι επιθυμητή.

Εξάλλου, όπως λέει, γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έκανε τη φωτογράφηση. Είναι ένας φόρος τιμής στη θηλυκότητα! Πάντως, το αποτέλεσμα είναι... super γουάου. Βλέπεις, την κοιλιά της Κορινθίου και λες: «τώρα αυτή είναι αληθινή ή ζωγραφιά»; Αν είσαι, δε, έγκυος ίσα που σε πιάνει μια μελαγχολία, που η Μαρία δεν έχει μία ατέλεια και είναι ολόκληρη σαν... ζωγραφιά! Ενώ, εσύ είσαι μεν σαν... ζωγραφιά, αλλά δια χειρός πεντάχρονου παιδιού! Άσχετο... πότε γιορτάζει ο «Άη Photoshop»; Έχω ένα φιλαράκι, γι’ αυτό.