Η Ζέτα έδιωξε τον Ρέμο!

09.09.2008
Αγαπημένε μου Σωτήρη,«Δεν μπορώ άλλο μη χτυπάς. Πάψε πια να με πετάς σαν το κέρμα στο ζητιάνο κάτι αξίζω παραπάνω». Που να ήξερε ο Αντωνης Ρέμος ότι η ζωή κάποια μέρα θα αντέγραφε το άσμα του.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


«Δεν μπορώ άλλο μη χτυπάς. Πάψε πια να με πετάς σαν το κέρμα στο ζητιάνο κάτι αξίζω παραπάνω». Που να ήξερε ο Αντωνης Ρέμος ότι η ζωή κάποια μέρα θα αντέγραφε το άσμα του. Αν πιστέψουμε, δηλαδή, το δημοσίευμα εβδομαδιαίου περιοδικού που θέλει την Ζέτα Μακρυπούλια να «πέταξε» τον αοιδό σαν το κέρμα στον ζητιάνο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το δημοσίευμα η ιστορία εξελίχθηκε στην πρεμιέρα της νέας ταινίας του Πάρη Κασιδόκωστα και μάλιστα μπροστά στα μάτια επώνυμων κι εκλεκτών καλεσμένων. Η Ζέτα, που λες, καθόταν μαζί με την κολλητή της Θάλεια Ματίκα στο ίδιο τραπέζι που ήταν η Μαριάνα Λάτση, αλλά και διάφοροι άλλοι εκλεκτοί. Ο Ρέμος πήγε στην αίθουσα με μικρή καθυστέρηση, ενώ όταν είδε την Ζέτα πήγε στο μέρος της για να την χαιρετήσει. Τι το ήθελε ο έρμος;

Η Μακρυπούλια αγρίεψε και με ένα «σε παρακαλώ πολύ» του έκοψε την όποια φόρα. Άσε, που τον άφησε κάγκελο και δεν ήξερε ο Αντώνης πώς να αντιδράσει. Κάγκελο έμειναν και οι υπόλοιποι, οι οποίοι διακριτικά έβηχαν και ξερόβηχαν για να μη φέρουνε σε χειρότερη θέση τον τραγουδιστή. Εκείνος, τότε έφυγε και πήγε να καθίσει αλλού, ενώ όλο το βράδυ μπορούσε κανείς να παρατηρήσει την έκρυθμη κατάσταση ανάμεσα τους. Κρίμα κι άδικο που δεν ήμουν εκεί, να δω το σκηνικό. Αν αυτό έγινε, να εξηγούμαι.

Για ποιο λόγο, όμως, οι δυο τους είναι στα «μαχαίρια»; Το μόνο σίγουρο στην ιστορία είναι ότι Ζέτα και Αντώνης δεν είναι πια ζευγάρι. Το δήλωσε, άλλωστε η Μακρυπούλια. Ωστόσο, στις αρχές του καλοκαιριού ήταν μαζί και όπως λέγεται χώρισαν οριστικά, διότι στη νέα φάση της σχέσης τους τίποτε δεν είχε αλλάξει προς το καλύτερο και η Ζέτα δεν ήτο διατεθειμένη να κάνει πίσω. Λες γι’ αυτό να έχει τόσα νεύρα;