Σάλος με την ανάρτηση της Αντζελίνα Τζολί στο Instagram [photo]

25.11.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη. Χαμός στο ίντερνετ με τη φρεσχοχωρισμένη σταρ, η οποία δυο μήνες μετά την αιφνιδιαστική -ακόμη και για τον ίδιο τον σύζυγό της, Μπραντ Πιτ- αίτηση διαζυγίου προκαλεί ξανά με όσα εκφράζει μέσω ενός ποσταρίσματος.

Σάλος έχει προκληθεί από την ανάρτηση της Αντζελίνα Τζολί μέσω της οποίας φαίνεται να αναφέρεται πρώτη φορά στο διαζύγιό της από τον Μπραντ Πιτ. Μόνο που... δεν έχει κάνει ποτέ τέτοια ανάρτηση.

Άκου τώρα να δεις πώς έχουν τα πράγματα..

Όλο το "κακό" έχει γίνει από μια φωτογραφία της Τζολί από τον "προσωπικό" της λογαριασμό στο Instagram δίπλα στην οποία γράφει τα εξής:

«Πιστεύω στο παλιό ρητό ''Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό''. Οι εμπειρίες μας, καλές και κακές, μας κάνουν αυτό που είμαστε. Ξεπερνώντας τις δυσκολίες, κερδίζουμε δύναμη και ωριμόττηα» -Αντζελίνα Τζολί

Όμως, Σωτήρη μου, χωρίς λόγο ο σαματάς γιατί, πολύ απλά η Άντζι δεν έγραψε ποτέ κάτι τέτοιο. Γιατί ούτε η Τζολί, ούτε ο Πιτ, παρεμπιπτόντως έχουν λογαριασμό σε κανένα από τα social media.

Η ανάρτηση αυτή έχει όντως γίνει όμως από έναν λογαριασμό που τιτλοφορείται μεν angelinajolieofficial είναι όμως ξεκάθαρα Fan account, όπως γράφει στην περιγραφή του.

Πρόκειται για έναν από τους πάμπολλους λογαριασμούς του είδους του οποίου οι διαχειριστές ποστάρουν φωτογραφίες της Τζολί -στην προκειμένη περίπτωση, άλλων διασήμων σε ανάλογες περιπτώσεις- συνοδευόμενες από δηλώσεις που όντως κάποια στιγμή έχουν κάνει οι αστέρες του Χόλιγουντ, όμως όχι απαραίτητα τη συγκεκριμένη στιγμή.

Αυτά λοιπόν, έτσι για να σε προλάβω μη "μασήσεις" κι εσύ!

Ζωή Κίττα