Ο Λιάγκας στα 113 κιλά ποζάρει με μαγιό χωρίς ρετούς! Ωχ! [photos]

13.01.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, «Έπαιξε» με τη φωτιά ο Γιώργος Λιάγκας, γιατί τόσο κράξιμο που έχει ρίξει στα περιοδικά για το ρετούς που του κάνουν, του γύρισε μπούμερανγκ.

Εις τον αφρό, εις τον αφρό της θάλασσας, ο Λιάγκας μου, ο Λιάγκας μου λιάζεται... Και το περιοδικό ΟΚ ήταν εκεί και είπε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες του παρουσιαστή χωρίς ρετούς, το οποίο ο παρουσιάστής έτσι κι αλλιώς εχθρεύεται!

Εν το μεταξύ Σωτήρη μου, ο ίδιος ο Λιάγκας παραδέχτηκε πρόσφατα πως έχει πάρει κιλά και έχει φτάσει τα 113 για να μην λέει πως τον είπαμε εμείς παχουλούλη.

Πάντως, ο ίδιος ο Λιάγκας να ξέρεις, αποφάσισε να παίξει τα πλάνα στην εκπομπή του και να τρολάρει τον εαυτό του, παρομοιάζοντας τον με φώκια που θέλει διάσωση από την Greenpeace, ενώ κόσμισε τον εαυτό του και με άλλα χαριτωμένα (κήτος).

«Το ξέρουμε πως είσαι χοντρούλης, οι φωτογραφίες με το μπουρνούζι σε δείχνουν χαριτωμένο», συμπλήρωσε η σύζυγός του Φαίη Σκορδά.

Πάντως, ο Άρης Καβατζίκης συμμετέχοντας στην κουβέντα για τα κιλά του Λιάγκα, τόνισε πως οι τίτλοι του περιοδικού δεν αξίζουν στο επίπεδο του ΟΚ!