Ο Τσαλίκης πήγε στο Άγιο Όρος & δεν σταμάτησε να φωτογραφίζεται

28.01.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Ευτυχώς που επέστρεψε ο Γιώργος Τσαλίκης από το Άγιο Όρος, γιατί παραλίγο να φτιάξει λογαρισμό στο Instagram και για κάθε μονή που επισκέφτηκε.

Βλέπεις άλλοι πάνε στο Όρος για να ησυχάσουν, κι άλλοι για να φωτογραφηθούν ωραία στο πανέμορφο τοπίο.

Που λες, ο Τσαλίκης ένιωσε την ανάγκη να κάνει ένα διάλειμμα από τους τρελούς ρυθμούς της καθημερινότητάς του (έτσι έγραψε τουλάχιστον) και να πέσει με τα μούτρα στο Instagram.

Πήραν σου λέω φωτιά τα ποστς, με τον τραγουδιστής να μας δείχνει τις μονές που εμείς τα κορίτσια δεν θα επισκεπτούμε ποτέ μεν, αλλά θα έχουμε πάντα το φωτογραφικό υλικό του Γιώργου.

Κι άλλοι πάνε να μονάσουν στο Άγιο Όρος, άλλοι πάνε για να φωτογραφηθούν. Οι πόζες ήταν της περίσκεψης φυσικά, κι όχι χαμογελαστές, του τύπου,

«Άχου το να εδώ ένα μικρό πουρνάρι, Να εδώ η Μονή Α, η μονή Βου, Να εδώ έβαλα το σκουφί μου και το κόκκινο αθλητικό, Να εδώ μια σέλφι με το ναό ξωπίσω,

Πρωτατο...

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Tsalikis (@tsalikisgiorgos) στις

Αχ και πως μου ξέφυγε αυτό το κυπαρίσσι, Άφησα και μούσια, μου πάει για παπάς;»

Γιώργο μου (Τσαλίκη),

Αμα θες να ησυχάσεις, πήγαινε και στο Άγιο Όρος και στην άκρη του κόσμου άμα θες, αλλά κλείσε το κινητό. Κι επειδή έχεις και παιδιά και γυναίκα, δεν σου λέω να το αφήσεις σπίτι αλλά τουλάχιστον «βγάλε από την πρίζα» τα social media.

H Kατίνα