Αχ Λιανέ μου, από κεντρικός έγινες τζουκ μποξ [opinion]

11.02.2016
Αγαπημένε Μου Σωτήρη, Προσφάτως, ο Γιώργος ο Λιανός, αποκάλυψε σε συνέντευξή του πως από τον Άλφα πληρώνεται κανονικά, χωρίς να δουλεύει!

Μάλιστα, όπως είχε τονίσει ο Λιανός, το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ ως το καλοκαιράκι και παρά τις συζητήσεις, πρότζεκτ για να απορροφηθεί ο Λιανός δεν είχε βρεθεί.

Ξαφνικά και ως από θαύμα, λίγες ημέρες αργότερα, ο περσινός κεντρικός παρουσιαστής της μεσημεριανής ζώνης του Άλφα, προσγειώθηκε ως πανελίστας στης Ελένης, της Μενεγάκη ντε και αυτές τις μερούλες που μπήκε και πάλι στην τιβί, ο Λιανός μόνο τραγουδά!

Με την κιθάρα φιγουράρει τρεις ώρες στην «Ελένη» ο Λιανός και μόνο κέρμα που δεν του έχουν ρίξει για να τραγουδά, παντού, στη μαγειρική, στους καλεσμένους, στους τηλεθεατές, παντού.

Σωτήρη μου, παράπονο δεν έχω μας έφτιαξαν τα μεσημέρια και νιώθω λες και είμα πάλι πίσω, όταν παρακολουθούσε τον Λιανό εντός Fame story να τραγουδάει από το πρωί ως το βράδυ στη σχολή του ΑΝΤ1 με τη Νάνσυ Αλεξιάδη στο πλάι.

Φαντάσου σήμερις, στις αφιερώσεις του Λιανού, μπήκε και η Ναταλί, Κακκαβά, η σύζυγος του Γρηγόρη Γκουντάρα. που πήρε τηλέφωνο και ζήτησε ατάκα και επί τόπου, το «Μείνε» του Ρέμου. Εκεί, να δεις συγκίνηση, σε βαθμό που ο Λιανός δεν σταματούσε να ψάλνει το άσμα.

Άντε, και σε ανώτερα, να ευχηθούμε στο Γιώργο, που αν δεν είχε μιλήσει στη συνέντευξη, θα κοιμόταν τα μεσημέρια και θα πληρωνόταν, χωρίς να κάνει τίποτα απολύτως!