Η "απαγορευμένη" Τζούλια και η άφεση αμαρτιών στον Μένιο! Υποκρισία;

16.02.2016
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Μια φορά κι έναν καιρό, πριν έξι χρόνια δηλαδή, η Ελλάδα έμπαινε στα μνημόνια και η Τζούλια Αλεξανδράτου στον χώρο των ερωτικών ταινιών. Έχοντας μάλιστα, μέντορα κι επιστήθιο φίλο τον δαιμόνιο τότε μάνατζερ της, Μένιο Φουρθιώτη.

Το απίστευτο δίδυμο - η ξανθιά που χασκογελούσε μονίμως και ο δαιμόνιος μάνατζερ με τα λαμέ πουκάμισα και καπελάκια - για πολύ καιρό μάς απασχόλησαν με τα καμώματα τους. Από τότε, μέχρι σήμερα, μόνο τα μνημόνια έμειναν. Η Τζούλια τα παράτησε, μετακόμισε στην Αυστρία, παντρεύτηκε, έγινε Ιουλία Καρποζήλου και γενικά έχουμε κάνει μαύρα μάτια να τη δούμε.

Ο Φουρθιώτης από την άλλη, τρούπωσε στην τηλεόραση, με επιτυχία. Είναι κάτι σαν... "ισχυρός άνδρας" στο Epsilon, με επιτυχία τόσο ως εμπορικός διευθυντής, όσο και ως παρουσιαστής, κάνοντας υψηλά νούμερα. Όσο για το παρελθόν του; Το έχει αφήσει πίσω. Και η αξιοσημείωτη επιτυχία του στο Epsilon λειτούργησε για εκείνον ως... κολυμβήθα του Σιλωάμ.

Θα αναρωτιέσαι που θυμήθηκα το απίστευτο δίδυμο, που τότε ήταν εξίσου αχώνευτο με το καινούργιο "φρούτο" την Τρόικα. Η Τζούλια - Ιουλία Καρποζήλου - Αλεξανδράτου θα είναι καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και τσουπ ξύπνησε η ηθική από μέσα πολλών. Και πρώτης και καλύτερης της Φαίης της Σκορδά, η οποία άσκησε βέτο και δεν θέλει την Τζούλια στη εκπομπή της να παίξει ούτε ως απόσπασμα! Μα why Φαίη μου;

Φαντάζομαι στου Γρηγόρη δεν θα δείξει την... Κάμα Σούτρα για να μη μπορείς να τη δείξεις εσύ στο πρωινό σου. Αν και τώρα που θυμάμαι, έχεις δείξει εξίσου ακατάλληλα, πρωινιάτικα. ¨Οπως η αποτρίχωση στα ευαίσθητα σημεία, έχοντας στο τραπέζι ημίγυμνο μοντέλο, κάνοντας ζουμ η κάμερα σε κάθε σπιθαμή του κορμιού της! Αλήθεια, πόσο πιο "ανήθικος" είναι ο βραδινός Γρηγόρης με καλεσμένη μια πρώην πορνοστάρ;

Επίσης, η φρασεολογία του συζύγου στον "αέρα" της εκπομπής, πόσο πιο... ποιοτική είναι; Και στην τελική, γιατί είναι "απαγορευμένη" η Αλεξανδράτου, και όχι ο Φουρθιώτης; Γιατί δίνεις άφεση αμαρτιών στον πρώην μάνατζερ της, που σε πολλές περιπτώσεις, "έκλεβε" την παράσταση από το ξανθό κορίτσι που χασκογελούσε, και όχι σε εκείνη;

Η αλήθεια είναι ότι ο Φουρθιώτης έγινε - και σωστά - αποδεκτός από τους τηλεστάρ. Μέχρι και καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη πήγε. Μέχρι και η Ντέπυ Γκολεμά έχει βγει ξανά και ξανά στην εκπομπή του, ξεχνώντας και αυτή το "συνεταιριλίκι" του με την Τζούλια. Γιατί βλέπεις, τώρα η τηλεκριτικός ρίχνει τα "πυρά" της στον Αρναούτογλου - ναι σε αυτόν που πριν λίγο καιρό πήγε στην εκπομπή του - επειδή θα έχει καλεσμένη την Αλεξανδράτου.

Η μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του Μένιου, όπως σου είπα, είναι για εκείνον η... κολυμβήθα του Σιλωάμ. Αλλά είναι υποκρισία να ξυπνάει η ηθική σου μόνο με τον έναν από το τρελό δίδυμο. Και στην τελική, άσε να τη δουμε τι θα πει και μετά να κρίνουμε. Στην Ιταλία έκαναν την Τσιτσιολίνα βουλευτή κι εμείς εδώ φτύνουμε τον κόρφο μας, επειδή θα πάει η Αλεξανδράτου καλεσμένη σε late night show; Λες και όλα τα είχαμε καλά και όμορφα στην τηλεόραση και μας ενόχλησε αυτό!

Δήμητρα Ζάρκου