Ο Άδωνις κάνει σάτιρα και ο Λάκης... μανιφέστα! [Τι δεν καταλαβαίνεις;]

16.12.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Κάθε φορά που βλέπω Λάκη Λαζόπουλο νιώθω σαν τη μέρα της Μαρμότας. Τα ίδια και τα ίδια. Η εκπομπή, ο Λάκης, τα σχόλια που ακολουθούν αν κάνει πλέον σάτιρα ή όχι.

Αν και το τελευταίο νομίζω ότι το έχουμε απαντήσει: πλέον κάνει τη σάτιρα της... πορδής! Έχει αναχθεί σε μέγιστο αναλυτή της!

Δεν υπάρχει παράσταση που να μην αναφερθεί σε πορδές και απορώ: του έχει πει κάποιος ότι γελάει ο κόσμος; Αυτοί που είναι στο κοινό του δεν πιάνονται.

Αλλά πρέπει κάτι να ρίξει κι αυτός να λιώσει τον "πάγο" της πολιτικής σάτιρας που κάνει! Και οι πορδές της γριάς (όπως επιμένει να αποκαλεί την ηλικιωμένη) ταιριάζουν γάντι.

Νομίζω είναι βαρετό κάθε φορά να λέμε ότι πλέον ο Λάκης κάνει προπαγάνδα υπέρ ενός κόμματος και ουχί σάτιρα. Δυστυχώς για εκεινον μετά από κάθε τσαντίρι, όλο και περισσότεροι το παραδέχονται.

Λάκη μας, αν λέει ακόμα και η Μαίρη Συνατσάκη ότι δεν κάνεις σάτιρα, αστα να πάνε.

Και θα μου πεις τώρα εσύ: και ποιος κάνει σάτιρα; Οι Ράδιο Αρβύλα! Από χθες (Τρίτη, 15/12) και ο Άδωνις Γεωργιάδης!

Έμαθε ότι ο Λαζόπουλος για ακόμα μία φορά τον "κράζει" στο τσαντίρι του και τού ξύπνησε η Ελένη η Λουκά, μαζί και ο Αλέξης ο Κούγιας από μέσα και πήγε έξω από το θέατρο Βέμπο, ζητώντας να μπει μέσα. Με το ένα χέρι να χτυπάει την πόρτα να μπει και από την άλλη να τουιτάρει και να ενημερώνει το εκστασιασμένο κοινό του τι συμβαίνει λεπτό προς λεπτό.

Αν είχαμε και Ευγενία Μανωλίδου να ρωτάει από δίπλα πώς παίρνουμε το 100, θα ζούσαμε μεγάλες στιγμές γέλιου

Κάνε το εικόνα. Το αλλάζεις το έντερο από το γέλιο ή δεν το αλλάζεις; Το αλλάζεις. Και άμα ο Λαζόπουλος θυμόταν τον πάλαι ποτέ κωμικό/σατιρικό εαυτό του, θα του επέτρεπε να μπει μέσα. Και μετά από καιρό θα γελούσαμε πραγματικά (και όχι με τη βοήθεια του ανιματέρ) με τον Λάκη.

Γιατί ούτε με τις καμήλες γελάσαμε, ούτε με τον "κακόμοιρο" Αλέξη (Τσίπρα) που πιέστηκε να υπογράψει το αριστερό μνημόνιο. Ούτε με τα 10 σημεία για να αλλάξει η χώρα.

Είναι, όμως, για γέλια η σάτιρα πλέον του Λαζόπουλου! Ουπς κακία, ε; Θα έσκαγα, όμως, αν δεν το έλεγα.

ΥΓ: Και η Μιμή Ντενίση μάνα έχει. Και πολλά από τα πρόσωπα που... σατιρίζονται!!!

Δήμητρα Ζάρκου