Το δράμα της Δούκισσας: Έχει πολλές δουλειές και κουράζεται!

09.12.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Δούκισσα Νομικού, εκτός από πανέμορφη, είναι και από τα καλά παιδιά της τηλεόρασης και αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όσοι τη ζουν από κοντά.

Αλλά να που καμιά φορά, ακόμα και τα όμορφα και καλά κορίτσια, καλύτερα να μασάνε, παρά να μιλάνε! Καλύτερα να μας χαρίζουν το πανέμορφο χαμόγελο τους, παρά να κοντοστέκονται στις καμερες και να βγάζουν τα σώψυχά τους.

Θεσσαλονίκη σαγαπώ φωνάζω δυνατά ❤

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις

Γιατί, καλή ώρα, και η Δούκισσα αυτό θέλησε να κάνει: να βγάλει τα σώψυχα της εμπρός στις τηλεοπτικές κάμερες και να μας αποκαλύψει το δράμα που ζει: φέτος έχει περισσότερες από μία δουλειές! Συν σύντροφο, που χρειάζεται και αυτός να του αφιερώσεις χρόνο.

"Έχουν μπει πολλά καρπούζια κάτω από τη μασχάλη μου και στο τέλος, ή θα πέσει κάποιο καρπούζι, ή εγώ από την κούραση" ήταν η απάντηση της στην ερώτηση, αν κόβεται το Joy, που παρουσιάζει φέτος.

Και μία που την άκουσα και μία που μου βγήκε η... Λιάννα Κανέλλη από μέσα μου!

Μα είναι δυνατόν μάνα μου, σε αυτή την εποχή, που είναι πιο εύκολο να πιάσεις το τζόκερ παρά να βρεις δουλειά, εσύ να μας λες στα μούτρα μας, ότι κουράστηκες που έχει τρεις τέσσερις;

Να νιώσουμε και οίκτο που είσαι πολυθεσίτισσα; Εμείς, σου είπαμε να βάνεις κάτω από τη μασχάλη σου όλη τη σοδειά της Αμαλιάδας με καρπούζια;

Εννοείται ότι είναι δύσκολο να κάνεις πολλά πράγματα και θέλει και ταλέντο να τα καταφέρεις εξίσου καλά σε όλα, αλλά σε αυτούς τους καιρούς, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε.

Αν νιώθεις ότι θα πέσεις κάτω ή θα σου πέσει ένα από τα καρπούζια, πες το εκεί που πρέπει. Όχι στις κάμερες και στα μούτρα μας.

Εκτός και αν...

Η δήλωση της Δούκισσας δεν είχε... αφέλεια, αλλά το αντίθετο, είχε το... σκοπό της!

Οι φήμες ότι "κόβεται" το Joy οργιάζουν. Και ως φάνηκε, κάτι έχει πάρει το αυτάκι της Δούκισσα. Οπότε, σου λέει, η ξανθιά: ας πω δημοσίως ότι είμαι κουρασμένη και ότι τα έχω πολλά τα καρπούζια, οπότε όταν έλθει το... μοιραίο να το αποδώσουμε εκεί.

Και όχι ας πούμε ότι είναι δύσκολο σπορ τα καρπούζια και δεν το έχω.

Γιατί μεταξύ μας, στο ΟΛΑ φέτος είναι άλλος άνθρωπος και σκάλες καλύτερη, αλλά στο ρόλο της... κεντρικιάς, δεν το έχει ακόμα. Αν και τα φόντα τα έχει.

Επίσης, αυτά τα παραπονάκια στον ΑΝΤ1 για την ώρα που άλλαζει συνεχώς η εκπομπή και φταίει, που δεν πάει καλά, τα κάνεις πίσω από τις κλειστές πόρτες, και όχι στις κάμερες.

Ready ❤ #yummy

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doukissa Nomikou (@dutchesss_) στις

Δεν ακούγεται ωραίο βρε παιδί μου. Ειδικά, όταν ως κανάλι σε έχει στηρίξει και σου έχει δώσει πολλά... καρπούζια/ευκαιρίες!

YΓ: Παρά τα πολλά καρπούζια, η Δούκισσα διαθέτει άπλετο χρόνο για να ψήνει κέικ και να φτιάχνει ρούχα και να βγάζει selfies, μπόλικες selfies! Προτεραιότητες, προτεραιότητες.