Όλη αλήθεια για το πρόσωπο της Γαρμπή χωρίς μακιγιάζ [photos]

27.11.2015
Το παραδέχομαι! Υπήρξα μεγάλη Σχοινίτσα (φαν Διονύση Σχοινά) και πολύ στεναχωρήθηκα από εκείνη την πρόταση γάμου On air μέσα στις γιορτές το πάλαι ποτέ.

Με τον καιρό, το ξεπέρασε κι εγώ το δεσμό και γάμο της Γαρμπή με το Σχοινά και δεν σου κρύβω πως κρατάω ακόμα τη φωτογραφία μου επί πίστας με την Καιτάρα και τις ποδάρες της, από τότε που εγώ ήμουν νιά κι εκείνη ακόμα πιο νέα.

5PHOTO6%

Και δεν καταλαβαίνω γιατί σήμερα, υπάρχει τόσο σούσουρο για το πρόσωπο της 55χρονης Γαρμπή χωρίς μακιγιάζ με φράσεις όπως «Σοκ, Τρομακτικό, Τρομάξτε»!

Δηλαδή, προτιμάμε τις ψεύτικες φωτογραφίες στο φοοοουλ ρετούς, τις 55χρονες να προσπαθούν να μοιάζουν με 20χρονες με 70 μπότοξ και 350 υαλουρονικά και μας ενοχλεί η Γαρμπή που δείχνει γυναίκα στην ηλικία της.

Το κορυφαίο δε, με την φωτογραφία χωρίς ρετούς που έχει γίνει viral στα social media, είναι πως έχει δημοσιευτεί από θαυμαστή της Γαρμπή, ο οποίος φρόντισε να σβήσει την δική του μουρίτσα από δίπλα, για να ξαναπάει να ποζάρει με την Καίτη σε λίγο καιρό, χαλαρός και άνετος. Αυτό κι αν είναι ντροπή.

Και ευτυχώς για την ίδια την Γαρμπή, φροντίζει στα social media να δημοσιεύει φωτογραφίες της χωρίς ρετούς, έτσι για να κάνει τους οχτρούς να σκάνε.

Καίτη μου, μην μασάς εμείς δεν τρομάξαμε!

Α. Θα έχεις πάντα το Διονύση που χάσαμε!

Β. Καμιά δεν θα καταφέρει να αποκτήσει τις ποδάρες σου.

Γ. Ούτε με φακούς επαφής δεν θα αποκτήσουν τα πράσινα μάτια σου.

Μετά τιμής, Η Κατίνα