Θεά η Καινούργιου: Μιλάει για το χωρισμό και μαγκιά της!

26.11.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στην χώρα τούτη, όταν κάποιος χωρίσει επιθυμεί να βουβαθούν ξαφνικά τα μίντια και να μην τον ρωτήσει κανείς για τον δεσμό- γάμο που ολοκληρώθηκε.

Και εκεί, έρχεται η φωτεινή εξαίρεση της ακομπλεξάριστης Κατερίνας Καινούργιου που δεν μασάει καθόλου και το πρόσφατο σούσουρο που δημιουργήθηκε γύρω από το χωρισμό της από το Βασίλη Σταθοκωστόπουλο δεν την άλλαξε.

«Να τα βάλω με τους δημοσιογράφους που ασχολούνται εφόσον έχω δώσει η ίδια δικαιώματα και έχω ανεβάσει μόνη μου φωτογραφίες με το σύντροφό μου;», δήλωσε η κεντρικιά του Λόγω Τιβις και να αγιάσει το στόμα της.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά, κάτι παραδείγματα τύπου Ηλία Βρεττού που κοιτούσε με δολοφονικό βλέμμα όποιον δημοσιογράφο του έκανε ερώτηση για την πρώην Αραβανή.

Κι όμως, η Καινούργιου, που τόσο κράξιμο έχει ακούσει κατά καιρούς, μίλησε με μαγκιά και με τον πιο ωραίο τρόπο και για τον πρώην και για το χωρισμό της:

«Είναι κάτι το οποίο με έχει πληγώσει και έχει τελειώσει αλλά δεν θέλω να πω τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο για αυτό, σέβομαι τον συγκεκριμένο άνθρωπο με τον οποίο έχω μοιραστεί σχεδόν τρία χρόνια από την ζωή μου».

Και να σου πω και κάτι, δεν είναι η πρώτη φορά, που η Καινούργιου που παραδέχεται και τις πλαστικές της και τα εξτέ της, έχει φάει κράξιμο για χωρισμό. Θυμάσαι πως την «έσκισαν» τα περιοδικά όταν χώρισε με το Γιώργο Σαμαρά.

Στην αντίστοιχη περίπτωση του χωρισμού της Φουρέιρα με το Σαμαρά δεν άνοιξε μύτη, παρόλο που εκεί και προβολή της σχέσης υπήρξε και επόμενος σύντροφος βρέθηκε στο καπάκι για την τραγουδίστρια.

Στη χώρα τούτη, στην τηλεόραση που έχουμε, για όλα μας φταίει η Καινούργιου. Κι αναρωτιέμαι γιατί;

Γιατί έχει τη μαγκιά να αυτοσαρκάζεται;

Γιατί είναι ωραία (τύπισσα) κι ας έχει κάνει πλαστικές, λες και οι υπόλοιπες με τις ψεύτικες μύτες και το φουλ μπούστο είναι καλύτερες που δεν το παραδέχονται;

Γιατί ήταν κάποτε 20 κιλά πιο παχιά ενώ όλες οι υπόλοιπες ήταν μοντέλα στην εφηβεία τους;

Γιατί είναι μπαμπάκιας και το λέει, ενώ άλλες δεν μιλούνται με τους πατεράδες τους;

Γιατί είναι αυθόρμητη, ακόμα κι όταν μιλάει για το «φίδι» του Λιάγκα κάτω από το βράχο;

Γιατί λέει το Ρο, Γο ενώ οι υπόλοιπες σκίζουν και από άρθρωση και από γραμματική;

Δεν το κρύβω, γέλασα πολλές φορές όταν η Καινούργιου έλεγε και ξαναέλεγε στην εκπομπή της Η Γίτα Όγα, μιλώντας για τη Ρίτα Όρα αλλά so what; Θα έρθει η Ογα- Όρα να μας κάνει παρατήρηση;

Και για να τελειώνουμε! Κατερίνα μου, μαγκιά σου, και θα βρεις καλύτερον (και ψηλότερο- γιατί τρία χρόνια έπεσε καταπίεση στο τακούνι)!

Μετά τιμής, η Κατίνα