Τα βρήκαν Παπαδάκης - Αρναούτογλου... αντρίκια! [vds]

23.11.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τσαγκαροδευτέρα. Ξυπνάς, ανοίγεις μηχανικά την τιβί στον Γιωργο τον Παπαδάκη, αφού μεγάλωσες μαζί του. Το μάτι δεν έχει ανοίξει ακόμα. Πας στην τουαλέτα να νιφτείς κι εκεί που καθαρίζεις τσίμπλα ακους ένα... αντρίκιο "Γεια σου ρε Γρηγόραρε" και σου κόβονται τα ύπατα. Μπήκε κανείς στο σπίτι;

Αυτό έπαθα πρωινιάτικα και είδα κι έπαθα να μου πέσουν οι σφυγμοί από αυτό το "Γρηγόραρε".

Καταλαβαίνω κυρ Παπαδάκη μου τον ενθουσιασμό σου που έχεις στην τηλεφωνική γραμμή τον Γρηγόραρο τον Αρναούτογλου, αλλά σεβάσου και τον έρμο τον τηλεθεατή. Τη γιαγιά που σε ακούει, δεν την υπολογίζεις που την κοψοχόλιασες πρωινιάτικα;

Άμα κατάλαβες, αγαπημένε, η πιο σύντομη αλλά σκληρή κόντρα μόλις έλαβε τέλος. Αρναούτογλου και Παπαδάκης έλυσαν την παρεξήγηση. Πια δεν είναι οχτροί. Είναι φίλοι. Πια ο Αρναούτογλου είναι ο Έλληνας Λέτερμαν, η εκπομπή του είναι να τη βλέπουν οι αμερικανοί και να ζουλεύουν και ο Παπαδάκης είναι το "αρσενικό" της τιβί, που αντρίκια αναγνωρίζει το λάθος του.

Η άνευ προηγουμένου επίθεση που έκανε ο Παπαδάκης την περασμένη Παρασκευή στον ομοκάναλο, ήταν παρεξήγηση κι έγινε επειδή φίλοι του παρουσιαστή τού μετέφεραν λάθος όσα είπε ο Αρναούτογλου για εκείνον.

"Κλασική περίπτωση τηλεοπτικής βλάβης", που θα έλεγε και ο μακαρίτης ο Τσάκωνας.

Αλλά ο Παπαδάκης, αν κι έμπειρος αντί να διασταυρώσει τα όσα του είπαν - να μπει σε ένα γιου τιου μπε βρε αδελφέ - βγήκε στην εκπομπή του και του έσουρε τα εξ' αμαξης. Μέχρι που είπε ότι ο Αρναούτογλου μιμείται τον Λέτερμαν και η εκπομπή του καμία σχέση δεν έχει με την αυθεντική. Μέχρι και ότι τα είχε τσούξει, είπε, εμμεσως πλην σαφώς.

Και άχρηστος και πότης ο Γρηγόρης. Αλλά τού το αναγνωρίζω. Αντί να σηκώσει το γάντι και να τα κάνει μπιμπ στο κανάλι, βγήκε στην εκπομπή του φίλου του, του Βαγγέλη του Περρή (παραδίπλα καθόταν ο μισητός του Δημήτρης Ουγγαρέζος) και είπε το παράπονό του.

Αν τού είχαν και την κατάλληλη μουσική, θα ήταν σα να βλέπαμε ταινία του Ξανθόπουλου. Για τόσο πόνο, λέμε. Λίγο ακόμα και θα πνιγόταν από τον λυγμό ο Βαγγέλης ο Περρής. Ακόμα και ο Ουγγαρέζος κόντεψε να ξεχάσει τα όσα του έχει σούρει ο Αρναούτογλου για το ταλέντο του και ήταν στο τσακ να του προσφέρει ώμο για παρηγοριά.

Αλλά, εντάξει τον ώμο και μια ανοιχτή πρόσκληση στην εκπομπή, του τα πρόσφερε ο ίδιος ο Παπαδάκης, ο οποίος θέλησε από τον αέρα της εκπομπής του να λύσει την παρεξήγηση με τον Αρναούτογλου.

Και σε εμένα τη νεοδημοκράτισσα κυρ Παπαδάκη μου ποιος θα την έλυνε την απορία που δεν έγιναν οι εσωκομματικές κι έμεινα με το 3ευρω στο χέρι;

Αλλά τι να σου λέω. Να ακους τις φιλοφρονήσεις εκατέρωθεν να πάνε και να έρχονται και να αναρωτιέσαι, ποιος κοροϊδεύει ποιον. Γιατί βλέπεις, ο Παπαδάκης δεν αναγνώρισε μόνο ότι λειτούργησε εν θερμώ, αναγνώρισε και το ταλέντο του Αρναούτογλου.

Κάθισε, σου λέει και είδε τις εκπομπές και ναι μέσα σε ένα σουκου, ο Γρηγόρης έγινε ο... Έλληνας Λέτερμαν. Και αμα συνεχίσει, ίσα που θα τον φάει τον ορίτζιναλ. Μέχρι που είπε ότι ο ίδιος όταν προσπάθησε να κάνει το ίδιο, έφαγε τα μούτρα του.

Εκεί, να δεις πώς αντέδρασε ο Γρηγόρης. Μόνο που δεν έκανε ντα τον Γιώργο που είπε αυτό για τον Παπαδάκη. Jesus.

Αλλά σου, λέει, ο Γρηγόρης, πολύ αντρίκιο που ο Παπαδάκης αναγνώρισε το λάθος του και τον έβγαλε στην εκπομπή. Πρέπει να έχεις..... για να το κάνεις!

Στο τέλος, ο Παπαδάκης προειδοποίησε ότι δεν θα αφήσει κανέναν να διαχειριστεί τη σχέση τους. Εκεί, ήθελα εγώ ώμο για να κλάψω. Πολύ με συγκίνησε.

Και μετά από αυτή τη συμφιλίωση μου κόπηκε η όρεξη.

Υ.Γ. Κυρ Παπαδάκη μου, μήπως να στείλετε το βιντεάκι εκεί στη Νουδού να δουνε πώς γίνονται οι συμφιλιώσεις και λύνονται οι παρεξηγήσεις; Όχι τίποτε άλλο, έμεινα με τα 3 (τα ευρώ) στο χέρι!!!

Ιδού το βίντεο που λύθηκε η μεγάλη παρεξήγηση (πάρε χαρτομάντιλο, θα σου χρειαστεί)

Δήμητρα Ζάρκου