Θέμος χωρίς Περρή, παστίτσιο χωρίς μπεσαμέλ!

19.11.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Αν μου έλεγες ότι θα ερχόταν η ώρα και η στιγμή που ο Θέμος ο Αναστασιάδης και ο Βαγγέλης ο Περρής θα τραβούσαν χωριστούς δρόμους, δεν θα το πίστευα. Ετούτοι είναι το ένα χέρι που νίβει το άλλο και τα δυο την εκπομπή τους

Αλλά να που όλα μπορούν να συμβούν (εδώ έχουν συμβεί άλλα και άλλα) και οι "Κάστωρ και Πολυδεύκης" της τιβί, χώρισαν τα τηλεοπτικά τους τσανάκια!

"ΌΛΑ πρώτη φορά", στην κυριολεξία με Θέμο χωρίς Περρή, αλλά με Δούκισσα Νομικού.... Και ένας Θέμος πρώτη φορά σε ρόλο... Λάκη Λαζόπουλου, αλλά από την άλλη μπάντα (πλευρά)!

Ο, τι είναι ο Λάκης για τον Σύριζα, είναι φέτος ο Θέμος για τον... αντί-Σύριζα! Με τη διαφορά, ότι ο Αναστασιάδης δεν επσιτρατεύει τη... σάτιρα. Κάνει τη "δουλίτσα" του, χωρίς με το στανιό να θέλει να σε πείσει ότι ετούτος κάνει σάτιρα!

Βέβαια, τα καταγγελτικά του Θέμου σε άλλους αρέσουν, σε άλλους όχι. Άλλους τους βρίσκουν σύμφωνους και άλλους όχι. Αλλά μεταξύ μας, στην περίπτωση του, δε νομίζω ότι θέλει να σε πείσει για κάτι. Περισσότερο μου κάνει ότι βγαίνω να τα πω, να ξαλαφρώσω.

Ειδικά, τώρα που λείπει ο Περρής, μού κάνει ο Θέμος ότι θέλει να τα αλλάξει... ΟΛΑ πρώτη φορά.

Πάντως, η απουσία του Περρή είναι αισθητή. Βλέπεις εκεί το τραπέζι και το νιώθεις ότι είναι άδειο, ότι κάτι λείπει. Γιατί καλή και πανέμορφη η Δούκισσα, αλλά το τραπέζι δεν το... γεμίζει.

Μπορεί, ο Περρής να μην είχε έντονη παρουσία, όμως, και μόνο που υπήρχε στο τραπέζι, το ένιωθες. Ήταν κάτι σαν αβανταδόρος για τον Θέμο, όπου ο ένας έραβε και ο άλλος ξήλωνε. Οι ατάκες έδιναν κι έπαιρναν.

Ένιωθες, βρε παιδί μου ότι ο Θέμος με Περρή είχε ένα "στήριγμα", μια σιγουριά. Τώρα, σα να είναι μόνος. Για την ακρίβεια, μόνος παίζει φέτος μπάλα. Και ναι μεν είναι καλός εκτελεστής, αλλά θέλει κι έναν καλό πασαδόρο.

Και η Δούκισσα σε καμία περίπτωση δεν είναι....

Υ.Γ. Η τηλεθέαση στις δύο πρώτες εκπομπές ήταν ικανοποιητική. Αλλά, δεν ήταν και τα περσινά υψηλά νούμερα!

Ζάρκου Δήμητρα