Tι (δεν) μου έμεινε από το Dancing with the stars 5

03.02.2015
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Dancing ήταν και πάει το φετινό και μια νύστα με πιάνει και μόνο που το θυμάμαι! Κι αν νομίζεις πως το φετινό σόου χορού θα μου μείνει αξέχαστο, πλανάσαι.

Ιδού τι απέμεινε λίγες μέρες μετά τον τελικό του πάλαι ποτέ λαμπερού σόου χορού.


Η Δούκισσα: ναι, είναι πιο λίγη από την ''καλιγώνω και ψύλλο'' Ζέτα Μακρυπούλια αλλά δεν την βάζεις στην ίδια κατηγορία με την Κωσταντίνα Σπυροπούλου. Η Δούκισσα και χιούμορ έχει και το προσπάθησε πολύ φέτος αλλά τα ''κάτι κουρασμένα παλικάρια'' της κριτικής επιτροπής δεν την βοήθησαν. Μέσα στο κλίμα των χαμηλών πτήσεων στα νούμερα τηλεθέασης, η έρμη η Δούκισσα έπρεπε να περπατά πάνω σε εικοσάποντα, να αφήνει τους παίκτες να ξελιγώνονται με τα προσόντα της (Βλέπε Βισκαδουράκης) και να τα ''ακούει'' και στον αέρα από το Γιάννη Λάτσιο σχετικά με το iq τους. Ε, κι εγώ στη θέση της θα βούρκωνα στο τέλος του φετινού Dancing, όχι από συγκίνηση αλλά από ανακούφηση που τέλειωσε κι αυτό.


Τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης: αν ακόμα κι εμείς, της δουλειάς, υπήρξε λάιβ που το χάσαμε για να δούμε τον Πολυτεχνίτη και Ερημοσπίτη στο Star με το Θανάση Βέγγο, καταλαβαίνεις για πόση βαρεμάρα μιλάμε. Αν μάλιστα το Mega αποφάσισε νωρίς να προβάλλει το Music School, το τάλεντ σόου με παιδιά μόνο Κυριακή και να μην το σπάει σε δύο μέρες, μην σου πω θα είχε αλλάξει ατάκτως ημέρα προβολής το άλλοτε λαμπερό DWTS. Που οφείλεται η βαρεμάρα, το χασμουρητό που μας προκάλεσε το φετινό Dancing? Σίγουρα όχι στο ότι το προιόν από μόνο του κούρασε.


Οι τύπου σελέμπριτις: κύριε Λάτσιε μου, ποιός το έκαμε το κάστινγκ για το φετινό Dancing για πες μου. Γιατί οι επιλογές μόνο ατυχείς μπορούν να χαρακτηριστούν. Που είναι οι εποχές της Μανωλίδου, της Μελέτη και της Μαστροκώστα. Πραγματικά, ακόμα και τον Γερολυμάτο ή τον Γαλακτερό και τον Καλλιώρα πεθύμησα εφέτο. Και δεν θέλω να τους μειώσω τους εγχώριους διασήμους αλλά εκτός από ελάχιστες εξεραίσεις όπως η Μαρία Ηλιάκη, δεν καιγόμασταν και πολύ να δούμε τους φετινούς celebrities να χορεύουν. Να προσθέσουμε σε αυτό, πως μερικοί από τους διάσημους που θέλαμε να δούμε, όπως ο Θάνος Πετρέλης, έφυγαν νύχτα! Ειδικά η περίπτωση Πετρέλη βρωμάει από μακρυά, αφού έφυγε μια εβδομάδα προτού ξεκινήσει προγραμματισμένες λάιβ εμφανίσεις στις ΗΠΑ!


Όλοι οι παλιοί γκεστ σελέμπριτις: εκεί στον ΑΝΤ1 κατάλαβαν από νωρίς ότι θέλει ενίσχυση το καστ. Και πόσοι παλιοί διαγωνιζόμενοι δεν πέρασαν φέτος, τόσοι που στο τέλος, τα χάσαμε, δεν καταλάβαμε αν βλέπουμε Μέγκα ή ΑΝΤ1, μέχρι και η Ντορέτα εμφανίστηκε φέτος, τη στιγμή που στην αρχή την βλέπαμε απέναντι στο Music School, για να μην σου μιλήσω για Στικούδη, Βρεττό, Ματιάμπα, Συνατσάκη (δις), Πρεζεράκου, σε φάση που μπερδευτήκαμε αν έχουμε 2015, 2014, 2012 ή 2009.


Όλοι οι φετινοί γκεστς: η Φαίη Σκορδά, νόμιζε ότι χόρεψε. Η Γερμανού νόμιζε ότι χόρεψε. Γενικά, πέρασε κόσμος και κοσμάκης που νόμιζε ότι χόρεψε!


Ο Μαρτάκης: θεέ μου βοήθα με! Αυτός δεν ήταν παρουσιαστής backstage, αυτός ήταν δράμα, θρίλερ χιτσκοκικό. Ολόκληρη φράση δεν έβγαλε σωστή, ατάκα, ούτε μία δεν μέτρησα, μόνο χαμόγελα ο καψερός και αμηχανία. Καλύτερα ας τραγουδά ή έστω ας χορεύει!


Η νικήτρια: Ναι, η Μορφούλα Ντόνα την άξιζε την πρωτιά αλλά κανείς δεν κατάλαβε γιατί συμμετείχε έτσι κι αλλιώς ως διαγωνιζόμενη. Η κοπέλα πέταγε από τα πρώτα live, τη στιγμή που οι άλλοι ούτε τα πόδια τους δεν μπορούσαν να πάρουν. Και ναι, τα άξιζε τα 10αρια από την αρχή αλλά γιατί να την βάλεις μέσα, τη στιγμή που δεν πάμε στη Γιουροβίζιον, να περάσουμε καλά πάμε. Πιο πολύ θα διασκεδάζαμε με μια νίκη του τσουπωτού Φάνη όπως έγινε και πέρσι με τον Ματιάμπα.


Ο LAKIS Γαβαλάς: εγω θέλω τον Λάκη της Μυκόνου, τον ανέμελο, τον αλέγκρο, όχι τον Λάκη με τα φαντεζί κοστούμια και το στυλ Κοντσίτα, ειδικά στο ίδιο πάνελ με το σοβαρό Λάτσιο και τον ακόμα πιο σοβαρό Κωστάλα!